Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 5. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA PETEK, 5. OKTOBER 2018

OVEN

Imeli boste odličen smisel za humor, s katerim boste zabavali vse okoli sebe. To se vam lahko obrestuje predvsem pri navezovanju stikov. Ko se bo aktiviralo neko srečanje, boste hrepeneli po nekom.

BIK

Nekdo vas na skrivaj opazuje in si želi vaše bližine. Uspelo mu bo s prijetno komunikacijo spodbuditi vašo pozornost. Nikar ne trmarite pri neki zelo preprosti zadevi. Pustite, da jo opravi nekdo drug.

DVOJČKA

Vedite, da je dobro, da so vaše misli usmerjene na različna področja, saj bi v nasprotnem primeru lahko zamudili kakšno pomembno malenkost. Luna v znamenju Leva vam bo pomagala, da boste imeli odlično strategijo.

RAK

Nekomu ste dolžni odgovor, kakšne bodo vaše odločitve. Nikar preveč ne oklevajte, saj lahko izgubite svoj dober položaj. Čustva vas bodo popolnoma prevzela, zato boste v svoji notranjosti mirni.

LEV

Nikar ne pokažite svoje slabe volje, tudi v primeru, da se koncentrira z vedno večjo silovitostjo. Z rekreacijo lahko preženete odvečno energijo in šele nato lahko mirno premislite, kako boste vnaprej.

DEVICA

Nekaj zapletena zadeva vam že dalj časa ne da miru, zato se jo boste počasi lotili. Vaše sposobnosti so večje, kot trenutno občutite, zato vam uspeh ne bo izostal. Zaposliti morate svoje misli in svoje telo.

TEHTNICA

Nakopali ste si cel kup obveznosti, vendar jih poste počasi le začeli reševati. Lotite se najprej tiste manjše, da vam bo zrasla samozavest in boste ponovno v polnem zagonu. Večerne urice bodo zelo prijetne.

ŠKOPRIJON

Ljudje vas cenijo predvsem zaradi vaših pozitivnih odločitev. Ne glede na to, da ste tik pred velikim metom, se boste znali v kritični situaciji odlično odrezati. Vzemite si tudi čas za ljubezen.

STRELEC

Prehod Lune  bo odlično vplivalo na vsa življenjska področja, zato naredite vse kar zmorete, da uredite zapletene situacije. Na poslovnem področju vam sledi napredovanje.

KOZOROG

Razmislite o neki ideji, kako jo vnesti v svoje življenje. Določiti boste morali mejo med privatnim in osebnim življenjem. Slednje vam v tem času jemlje energijo, saj se vrtite v začaranem krogu.

VODNAR

Koncentracija vam utegne delati manjše preglavice, zato naj bodo vaše misli usmerjene na točno določen cilj. Narediti morate selekcijo tudi v medsebojnih odnosih, saj vam nekateri jemljejo preveč dragocene energije.

RIBI

Uvedite poostreno kontrolo v finančnih zadevah. Energija denarja je v tem času razpršena, kar vam lahko prinese določene težave v prihodnosti. Razloga za slabo voljo ne bo, če se boste pravilno odločili.

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.