Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SOBOTO 6. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA SOBOTO 6. OKTOBER 2018

OVEN

Ne boste se pretirano ukvarjali s skrbmi, ki vas obkrožajo. Svoje misli boste preklopili na bolj prijetne plati življenja in pri tem neizmerno uživali.

BIK

Poskušajte biti v teh dneh velikodušni, tako do sebe, kot tudi do drugih. Nikakor se ne boste uspeli izogniti nekim obveznostim, ki vas lovijo že nekaj časa.

DVOJČKA

Naj vam čustva ne zameglijo razuma, igra je igra, vendar se morate znati ustaviti. Manipulacija s čustveno energijo vas lahko v tem času drago stane. Potrudite se raje za večje notranje ravnovesje.

RAK

Ne ukvarjajte se z obžalovanjem preteklih napak, raje svoje misli usmerite v prihodnost in si zastavite točno določene konkretne cilje. Vaš uspeh je odvisen samo od dela, zato zavihajte rokave.

LEV

Popolnoma jasno vam  je, kaj vse morate postoriti, ne glede na to, da bi najraje ubežali kam daleč proč. Ne izgubljajte dragocene energije z oklevanjem. Zavedajte se, da ste si zastavili točno določene cilje.

DEVICA

Tokrat se lahko zanesete le na moč lastne presoje in nikar ne ovinkarite pri predlogu, ki ga nameravate realizirat. Bodite tokrat močni in prodorni.

TEHTNICA

Za realizacijo vaših ciljev bo potrebno malce več naporov in velika mera potrpežljivosti. Z veseljem boste ugotavljali, da vam bodo okoliščine naklonjene. Izkoristite planetarne energije v svoje dobro.

ŠKORPIJON

V teh dnevih ste lahko malce bolj občutljivi, zato se potrudite za ravnovesje fizičnega in duhovnega telesa. Bolje se boste počutili, če se boste z nekom pogledali iz oči v oči. Zmaga je na vaši strani.

STRELEC

Finančno vlaganje ima za vas dolgoročne posledice, zato bodite razumni in tudi praktični hkrati. Hitenje vam lahko povzroča težave tudi na čustvenem področju.

KOZOROG

Tokrat se lahko zanesete samo na lastno presojo in lastne moči. Energije imate več kot preveč, zato jo usmerite v točno določene cilje. Tudi za ljubezen boste našli čas v večernih urah.

VODNAR

Vaša usmeritev je popolnoma jasna, zato ne izgubljajte čas z debatami, kaj bi bilo, da bi bilo. Svoje mnenje boste povedali glasno in ne boste ovinkarili.

RIBI

Potrudite se, da dosežete večje notranje ravnovesje. Veliko se lahko naučite od naukov partnerja, nato lahko začnete s pridobljenim znanjem operirati v praksi.

 HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.