Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – NEDELJA, 07. 10. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 07. 10. 2018

OVEN

Dan se bo pričel odlično. Novica, ki jo boste izvedli, vas bo prijetno presenetila in istočasno odprla novo dilemo. Odločitev ne bo lahka, bo pa zato kasneje toliko bolj prijetno.

BIK

Čaka vas nekaj brezskrbnih uric, v katerih se boste lahko užili radosti življenja, se sprostili in preprosto tudi uživali. Izkoristite ta čas, da si naberete novih moči za vnaprej.

DVOJČKA

Sonce v sorodnem znamenju je kazalec zelo ugodnih premikov na čustvenem in finančnem področju. Blesteli boste in se počutili želene ter ljubljene. Ta občutek boste želeli ohraniti v neskončnost.

RAK

Razpolagate s tisto magično energijo in šarmom, kateri se ne more nihče upreti. Tega bi se morali veliko bolj zavedati, zato nastopite bolj odločno in predvsem samozavestno.

LEV

Z obiskom, od katerega si veliko obetate, ne boste uspeli doseči veliko. Nič hudega, nova priložnost se bo pokazala zelo hitro in tedaj jo boste znali bolje izkoristiti.

DEVICA

Potrebno bo malce izpreči in se odpočiti. Ne čakajte, da vas slabše razpoloženje in počutje prisilita v to. Ukrepajte sami, ko je čas ugodnejši za vas in vlagajte energijo vase.

TEHTNICA

Razdvojeni boste in ne bo vam jasno, kaj bi bilo bolje storiti. Vašo dilemo lahko razrešijo dogodki, ki bodo vse obrnili v drugo smer. Upoštevajte tudi mnenje ostalih družinskih članov.

ŠKORPIJON

Uspeli boste ohraniti mirno kri tudi v primeru, ki bi vas sicer vrgel iz tira, zaradi česar boste nase ponosni. Vaša na novo pridobljena modrost je resnično občudovanja vredna.

STRELEC

Za zamudo na denarnem področju lahko iščete krivdo samo pri sebi. S partnerjem se ne boste najbolj ujeli glede prihodnje usmeritve. Ne vztrajajte preveč trmasto pri svojem.

KOZOROG

Danes boste na nek poseben način odvisni od drugih ljudi. Seveda vam to ne bo najbolj po volji. Moči, da to preprečite, ne boste imeli, tudi okoliščine bodo proti temu.

 

VODNAR

Opravili boste vse tisto, kar bi morali že pred davnim časom. Vprašanje je, če se boste dovolj odločno postavili zase. Če tega ne storite, so lahko posledice, zato ne oklevajte.

RIBI

Vaši načrti so dobri, čeprav ste samo pri teoriji in vas do praktične izvedbe loči še kar veliko časa. Vendar je odlično, da ste sprejeli odločitev, ki vnaša veliko pestrosti v vaše življenje.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Župan občine Ig na obisku v Avstriji

Na povabilo župana avstrijske občine Hodiše ob jezeru, Karla Dovjaka se je župan Občine Ig …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.