Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK 9. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA TOREK 9. OKTOBER 2018

OVEN

Zadovoljni si boste lahko pomeli roke, saj se je večina vaših smelih načrtov uresničila. Ugotavljali boste, da niste garali zaman, z vami pa bodo zadovoljni tudi ostali.

BIK

Z denarjem bo šlo malce na tesno, zato bodite raje iznajdljivi kot zapravljivi. Potovanje si raje prihranite za kasnejše čase, proste trenutke pa preživite s prijatelji.

DVOJČKA

Če ste brez dela, pa vam ni do lenarjenja, sprejmite vsakršno ponudbo, ki jo boste v tem času dobili. Ne bodite vnaprej sumničavi, saj vas bodo vsi podpirali pri vaših načrtih.

RAK

Zdi se, da ste srečno in resno zaljubljeni. Vzrokov za zadovoljstvo vam ne bo manjkalo, zato uživajte v svojem notranjem miru. Potegnite to stanje v neskončnost !

LEV

Če boste dovolj pozorni, se boste izognili nevarnosti, da bi v prihodnjih delovnih dneh kaj zapletli. Potrpite in počakajte na boljše čase. Zagotovo pridejo zelo hitro.

DEVICA

Prijatelja boste prosili za uslugo in ne bo vam je odrekel. Bodite zadovoljni z majhnimi stvarmi, veliko zadovoljstva vam lahko nudijo. Končno je sreča stkana prav iz malenkosti.

TEHTNICA

Počasi se vam bo posvetilo, da je dobro bolje premisliti, kot se prehitro odločiti. Po glavi vam bodo šle same neresne stvari. V tem boste najboljši, drugi pa bodo uživali v vaši družbi.

ŠKORPIJON

Če še imate kaj časa in veselja do resnega dela, izkoristite nadvse ugodne vplive zvezd in zaključite čim več stvari, ki jih imate v delu, pa vas bodo zasuli z denarjem in priznanji.

STRELEC

Zadeve na sodišču, večje nakupe, dolgoročne načrte, vse to boste v tem času odlično opravili. Seveda bo v tem času moral delati še kdo drug poleg vas.

KOZOROG

Neredno življenje, napetost, stresi, pretiravanje, preveč ljudi, preveč dela, vse to so vzroki, da vas lahko prične skrbeti za zdravje. Upravičeno. Pomembno je, da vse počnete v mejah normale.

VODNAR

Končajte vse, kar ste pričeli, da boste lahko brez slabe vesti in slabe volje nadaljevali v prihodnje. Poslušajte nasvete pametnih ljudi, ki vam želijo resnično dobro.

RIBI

Pomembno je, da popravite odnose s tistimi, ki jih imate radi. Samo od sebe se ne bo nič zgodilo. Pazite na način svoje komunikacije. Marsikdo vas lahko razume narobe.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.