Domov / Lokalno / HOROSKOP – ČETRTEK, 11. 10. 2018

HOROSKOP – ČETRTEK, 11. 10. 2018

OVEN

Ker je v vaši naravi, da radi tvegate, vam ne bo težko sprejeti izziva. Partner potrebuje nekaj več vaše pozornosti in časa, vendar mu boste v tem trenutku težko ustregli.

BIK

Svoja čustva in občutja boste malce prikrivali, saj vas bo spremljalo nihajoče razpoloženje. Ker zanj ne boste imeli pravega razloga, si ne boste dovolili nobene slabe volje. Prav je, da se potrudite zase.

DVOJČKA

Fizična sprostitev in rekreacija vam zelo koristita. Oboje lahko naredi pravi čudež za vaše razpoloženje in počutje. Nahajali se boste v popolnoma drugačni sferi kot večina ljudi, vendar vam bo to všeč.

RAK

Nujno potrebujete nekaj več počitka. Na finančnem področju bodite previdnejši, zapravljanja se lahko vse prehitro navadite. Prav je, da si kaj privoščite, vendar naj to ostaja v mejah normale.

LEV

Veliko ste naredili, veliko dela pa vas še čaka. Sicer se bo izkazalo, da vam lahko nekdo  od bližnjih nudi pomoč, vendar za to možnost niti ne boste zainteresirani. Dejansko boste hoteli vse narediti sami.

DEVICA

Veliko energije in pozornosti boste namenili partnerju, zato boste z odnosi tudi zadovoljni. Samski pripadniki tega znamenja boste preveč neučakani, saj vas bo zelo motilo, da ste brez ljubezni.

TEHTNICA

Vse boste izpeljali v velikem stilu in upravičeno boste lahko ponosni nase. Naj vas pri tem vodi pravilna motivacija. Ni se vam potrebno vedno truditi, da bi bilo všeč drugim, ugajati mora vam!

ŠKORPIJON

Na delovnem področju se vam kažejo zanimivi premiki, ki vam mogoče vzbujajo nekaj pomislekov. Morate poskusiti, sicer ne boste nikoli vedeli, kaj bi lahko zamudili.

STELEC

Malce težje boste v tem času reševali finančno situacijo. Iskali boste dodatne možnosti zaslužka in jih lahko tudi najdete, vendar za krajši čas. Dolgoročno boste morali pristopiti na drug način.

KOZOROG

V tem času boste več zahtevali kot dajali. Nekaj časa lahko takšen sistem funkcionira, dolgo pa ne. Prav je, da se tega zavedate in obrnete vse skupaj v obratno smer.

VODNAR

Čutili boste nov val energije in vaša dobra volja bo kar nalezljiva. Mikalo vas bo vse drugo kot samo delo. Če si lahko privoščite nekaj prostih dni, ne bo prav nobene škode.

RIBI

Razmišljali boste o večji, dolgoročni investiciji. Pogoji, da vse skupaj izpeljete, se že kažejo v prvih obrisih. Vendar dvakrat preverite vse informacije in še počakajte.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Javne obravnave in objavljeni razpisi občine Ivančna Gorica

Občinski svet Občine Ivančna Gorica je na 4. redni seji podal v javno obravnavo odlok …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.