Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK 12. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA PETEK 12. OKTOBER 2018

OVEN

Ne hitite preveč, kajti lahko se vam zgodi kakšna nepredvidljiva situacija. Nekje v ozadju morate imeti rezervo in dodaten načrt. Tako vas ne bo nič presenetilo.

BIK

Novic, ki jih tako težko pričakujete še ne bo. Vendar boste to potisnili nekam v ozadje in se posvetili bolj prijetnim platem življenja. In tako je tudi prav, uživajte kolikor se le da.

DVOJČKA

Nekdo vas bo hotel potegniti za nos, vendar mu ne bo uspelo. Počakati morate na pravi trenutek, da pridete na svoj račun. Takrat bodo drugi plesali tako kot boste igrali vi.

RAK

Komunikacije je zelo pomembna. Vam bo le z malo truda uspevalo praktično vse. Zaradi tega se izplača delovati s polno paro, rezultati bodo takoj vidni.

LEV

Držati boste morali obljubo, čeprav boste to storili neradi. Oseba, ki se vrti okoli vas, se vam bo zdela neresna in nevredna vaše pozornosti. To ji boste povedali direktno v obraz.

DEVICA

S partnerjem boste prišli navskriž predvsem zaradi različnih interesov. Bodite malce bolj prilagodljivi in za spremembo lahko popustite. Saj ni nujno, da vedno obvelja prav vaša.

TEHTNICA

Denarja, ki ga tako močno potrebujete, še ne bo. Zaradi zamude se boste morali organizirati drugače. Naredite vse pravi čas, da ne bo kasneje zaradi tega ogenj v strehi.

ŠKORPIJON

Ne zadržujte se preveč doma, pojdite med ljudi, obiščite prijatelje in poskrbite, da ta dan preživite nekoliko drugače kot sicer. Spremembe ste nujno potrebni, saj vas rutina že ubija.

STRELEC

Zadnje čase ste izpostavljeni večjim obremenitvam, zato poskrbite tudi za svoje zdravje. Razbijte monotonost in rutino, razmislite o kakšni redni obliki rekreacije.

KOZOROG

Partner je izgubil nekaj zaupanja, ki ga je gojil do vas. To je posledica vašega vedenja. Preveč ste obrnjeni vase in namenjate mu premalo pozornosti. Točno veste, kaj morate spremeniti.

VODNAR

Dela in obveznosti se boste lotevali z vnemo, zato bodo tudi rezultati dobri. Trenutno je vaša priljubljenost na višku, kar lahko tudi primerno izkoristite. Slišali boste zanimivo novico.

RIBI

Dobro se boste počutili v družbi ljudi, čeprav ne boste tako aktivno sodelovali v pogovoru. Klub temu vam bo odgovarjalo, da ne boste sami. Vse preveč bi razmišljali o stvareh, ki jih želite pozabiti.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.