Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – NEDELJA, 14. 10. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 14. 10. 2018

OVEN

Mogoče se niti spomnili ne boste, da imate pred seboj veliko obveznosti.. Z mislimi se ne boste vračali v preteklost, ampak boste z vsemi dejanji usmerjeni v prihodnost.

BIK

Včasih boste potrebovali več časa za zagon in za dosego potrebne stopnje koncentracije. Nič hudega, saj vas tudi ne bo nič ustavilo, ko boste v akciji ! Dosegli boste notranjo umirjenost in tako pokazali svojo duhovno moč.

DVOJČKA

Energije boste imeli ogromno, zato boste tudi silno aktivni na vseh področjih. Zasebno vam ena in ista stvar še vedno ne da miru. Zakaj se ne odločite in jo končno tudi razrešite ? Venera je retrogradna, čas je ugoden za razreševanje.

RAK

Zaradi stresa in zahtevnega tempa življenja ste v teh dneh izredno izpostavljeni vsem vrstam alergij. Bodite pozorni na hrano, pa tudi na zdravniško predpisana zdravila.

LEV

Ljudem, ki se vas občasno lastijo ali celo poigravajo z vami, boste znali pokazati zavidljivo mero samozavesti in neodvisnosti od vsega in vseh. Uspešni boste v vsem, česar se boste lotili.

DEVICA

Krog svojih znancev boste obogatili z osebo, ki vam bo nadvse zanimiva. To znanstvo lahko nosi v sebi tudi zametke poslovnega povezovanja. Vendar ga najprej utrdite zasebno.

TEHTNICA

Privlačila vas bo oseba z močno karizmo. Sploh se ne boste zavedali, kdaj bo vstopila v vaše življenje, saj bodo dogodki sledili zelo spontano. Predajte se in uživajte.

ŠKORPIJON

Venera v vašem  znamenju se vam še vedno kar najprijazneje nasmiha kar se ljubezni tiče. Vezani boste želeli zvezo poglobiti, samskim pa lahko uspe vsak osvajalni pohod.

STRELEC

Prijatelju boste hoteli storiti na vsak način uslugo. Bolj kot njemu, se bo mudilo vam. Ne prehitevajte dogodkov in časa, vse se bo izpeljalo kot se mora. Pazljivo pri odločitvah.

KOZOROG

Svoj odnos do partnerja boste v marsičem spremenili – zanj na bolje. Za vas pomeni gledanje z njegovega zornega kota neko novo pridobitev, ki bo vajin odnos nadgradila.

VODNAR

Zaslužek in tudi stroški bosta odvisna od vašega trenutnega razpoloženja. Naj vam zapravljanje ne povzroča slabe vesti. Če si ga že privoščite, storite to neobremenjeno.

RIBI

Vaš življenjski ritem bo zelo pospešen, zato boste neprestano v zadregi s časom in izpostavljeni boste povečanemu stresu. Mimogrede lahko pade tudi kakšna bolj ostra beseda. Pazljivo

 

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA  FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.