Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 16. OKTOBER

HOROSKOP ZA TOREK, 16. OKTOBER

OVEN

Nič še ni zamujenega, vzemite se v roke in glejte z optimizmom v prihodnost. V družbi ne smete preveč godrnjati in se pritoževati, prepustite se dogodkom.

BIK

Priznajte si končno svoja čustva in ne bežite neprestano pred resnico. Tako vam bo bistveno lažje. Skoncentrirajte se na dejstva. Tako boste lažje sprejeli odločitev, kam sploh vlagati svojo energijo.

DVOJČKA

Čas večjih sprememb, ki je pri vas prisoten že nekaj časa, se nadaljuje tudi v prihodnje. Včasih boste presenečeni še samo nad seboj. Najbolj vam je v tem času potrebna treznost, zato naj vas pri vsem vodi razum

RAK

Zberite in aktivirajte vse svoje možne potenciale ter ne dovolite lastni kritiki, da vas ovira ali onemogoča. Vsega, kar ste si zamislili, res ne boste mogli narediti sočasno, postopno pa bo bistveno lažje.

LEV

Nihali boste med optimizmom in depresivnim stanjem, vendar bo zmagala tista pozitivna plat. Ne upirajte se tistemu, kar morate storiti. Takoj ko se boste odločili, boste občutili tudi olajšanje.

DEVICA

Naj bo vaša koncentracija usmerjena samo na eno področje. V nasprotnem primeru vam grozi, da boste vse naredili samo na pol. Ne odstopajte sedaj, ko ste že tako daleč.

TEHTNICA

Zapleteni odnosi se bodo še stopnjevali, čas je, da na tem področju vzpostavite več reda in discipline. Potrebovali boste veliko mero potrpežljivosti, saj boste ves čas pod stresom.

ŠKORPIJON

Svoj odnos s partnerjem boste morali razumsko ovrednotiti. Dobro se morate zavedati, da vas lahko zaletavost drago stane. Samo z očitki in kritiko ne boste prišli nikamor. Uberite drugačno pot za razrešitev.

STRELEC

Delujte zmerno in preudarno. Na denarnem področju vam sijejo lepše zvezde, zato morate dobro premisliti in izkoristiti vse možnosti. Kar imate v načrtu je zelo dobro.

KOZOROG

Imeli boste občutek, da so se vsi zarotili proti vam, kar vsekakor ni res. Desetkrat morate premisliti preden karkoli rečete. Tako bo v pri vrsti najbolje za vas.

VODNAR

Opazili boste, da se lahko marsikatera težava reši sama od sebe, le pravilen odnos morate imeti. Iz preteklih grenkih izkušenj se lahko marsikaj naučite. Zaskrbljenost ne vodi nikamor.

RIBI

Ne smete si dovoliti, da vas imajo drugi v oblasti. Partner bo želel od vas na vsak način pojasnilo, vam pa ne bo do dolgega pogovora. Pomislite, če je res, da ste mu že vse stokrat povedali.

 ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA  FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA

 

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.