Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO, 17. OKTOBER

HOROSKOP ZA SREDO, 17. OKTOBER

OVEN

Partner bo nestrpen in se ne bo strinjal z vami. Brez nič ni nič, to bo ostalo vaše načelo tudi v prihodnje. Mogoče se bo vse skupaj malce zavleklo, vendar posledic ne bo.

BIK

Osredotočili se boste na delo, saj ste v preteklih dneh zanemarili neko opravilo. Vaša koncentracija ne bo ravno na višku. Pot boste morali preložiti na kasnejši čas, temu bodo botrovale okoliščine.

DVOJČKA

Kar nosilo vas bo od prekipevajočih čustev in ljubezen bo igrala glavno vlogo v prihodnjih dneh. Svoje zdravje ste malce zanemarili, zato vam predlagamo več pozornosti na tem področju.

RAK

Na delovnem področju lahko pričakujete manjše zaplete, vendar to ne bo bistveno vplivalo na vas. Pravzaprav ste imeli že pred tem občutek, kaj se lahko zgodi.

LEV

Pričakujte, da bo prišlo do kontakta, zaradi katerega se lahko spremeni marsikaj. Veliko boste premišljevali o ljubezni. Ne bodite tokrat preveč nepredvidljivi. Presenetite lahko na drugačen način.

DEVICA

Nekdo neprestano buri vašo domišljijo in želite si potrditev svojih sanj. Kar nekaj časa bo minilo, da se boste lahko resno lotili svojih obveznosti. Izogibajte se konfliktnim situacijam v svojem partnerstvu.

TEHTNICA

Poiščite prijatelje in jim zaupajte svoje težave, saj vam bo potem odleglo in boste lažje zadihali. Vzemite si tudi malce več počitka. Razpoloženje se bo precej spreminjalo, zato se morate imeti v oblasti.

ŠKORPIJON

Bolj boste morali biti upogljivi pred novimi časi, ki so nastopili. Ne smete se za vsako ceno boriti za svoje ideje, saj morebiti niso tako lahko izvedljive. Ne bodite nezaupljivi do partnerja, saj vam zaupa.

STRELEC

Ogromno časa boste morali posvetiti drugim, zato vam ga bo zmanjkalo zase. Hoteli vas bodo postaviti ob zid, kar vam nikakor ne bo ustrezalo.

KOZOROG

Globoko boste segli v žep, kar bo omajalo vaše samoljubje. Po eni strani se vam bo zdelo prav, po drugi pa boste imeli občutek, da ste šli predaleč. Ponudba, ki jo boste dobili, pa bo vsekakor mamljiva.

VODNAR

Sprašujete se kaj se dogaja z drugimi ljudmi, saj jih sploh ne morete razumeti. Nekdo bo prišel nepovabljen in vam lahko pokvari del dneva. Ne dovolite, da vse vznemirja.

RIBI

Nepričakovano se vam izkazuje pot. Sicer vam bo prekrižala določene načrte, vendar bo kljub temu dobrodošla. Odprla se vam bo nova perspektiva.

 ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA  FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.