Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 19. OKTOBER

HOROSKOP ZA PETEK, 19. OKTOBER

OVEN

Bodite realnejši do svojega finančnega stanja in ne menite, da boste do denarja prišli po naključju. Večja zmernost vam ne bo škodila, več diplomacije pa uporabite tudi v partnerskem odnosu.

BIK

Do ljubljene osebe boste nepopustljivi, zato lahko pride do trenj. Vnesite v svoje razmišljanje več čustvenosti, hladni razum pa pustite ob strani. Nekdo vam bo prekrižal dobro izdelan načrt.

DVOJČKA

Čas, ki je pred vami, vam prinaša dobre rezultate, zato se nehajte podcenjevati. Nek problem iz preteklosti se bo rešil, zato boste bolj svobodno zadihali.

RAK

Vaša velika vnema po ljubezni vam lahko zapelje, da se navežete na napačnega človeka, ki ni vreden vaših čustev. Ko boste to ugotovili, bo že skoraj prepozno.

LEV

Neko doživetje vam ne bo dalo miru in še in še boste razmišljali o tem. Seveda čas teče dalje, zato ne ostajajte po nepotrebnem tam nekje zadaj, tudi vi morate pospešiti svoj korak.

DEVICA

V družbi prijateljev boste stali bolj ob strani, čeprav bo situacija od vas zahtevala, da ste v ospredju. Vendar vam glavna vloga tokrat nikakor ne bo ustrezala.

TEHTNICA

Nekdo vas bo razveselil z majhno pozornostjo in vam nepričakovano polepšal dan. Bolj kot delo, vas bo mikalo vse drugo. Brez slabe vesti si vzemite del dneva samo zase.

ŠKORPIJON

Ne boste se ustavljali pred prvo oviro, kar je tudi zelo prav. Spodbuda pa bo prišla iz čisto nepričakovane smeri. Podporo boste dobili od osebe, na katero sploh niste računali.

STRELEC

Dovzetni boste za vse, kar se dogaja v vaši okolici, prav nič ne bo ušlo vaši pozornosti. Tokrat se boste ukvarjali tudi z podrobnostmi, kar sicer ni v vaši navadi.

KOZOROG

Nekdo bo sicer negodoval nad vašo odločitvijo, vendar je ne boste pripravljeni spreminjati. Kasneje se bo izkazalo, da ste naredili popolnoma prav. Vendar mora do tedaj preteči še nekaj vode.

VODNAR

Načrti, ki ste jih tako skrbno kovali, bodo šli v napačno smer, če se ne boste odpovedali oblastniškemu odnosu do ljudi, brez katerih ne morete preskočiti prve stopnice. Potrebujete podporo.

RIBI

Zdravje vas lahko po malem opozarja, da niste najboljši gospodar svojemu telesu. Najprej se posvetujte sami s seboj, če pa je potrebno, pa tudi z zdravnikom.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Letos gradnja zadrževalnika vode Veliki potok

Ministrstvo za okolje in prostor bo investitor gradnje zadrževalnika vode Veliki potok v občini Grosuplje. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.