Domov / Zabavno / HOROSKOP – NEDELJA, 21. 10. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 21. 10. 2018

OVEN

Mogoče boste zaman željno pričakovali kakšen telefonski klic ali drugačen znak življenja. Vsekakor naj ne bo današnji dan podrejen temu, pripravljeno morate imeti alternativo.

BIK

Ne privoščite si spogledljivosti v partnerjevi družbi, četudi bi bilo to mišljeno zgolj za zabavo in brez konkretnih namenov. Učinek je lahko presenetljivo oster in agresiven.

DVOJČKA

Marsikaj bi morali postoriti, vendar prave volje ne bo. Ne silite se za vsako ceno oprati svojo slabo vest. Privoščite si raje tisto, kar vas mika, saj se boste le tako sprostili.

RAK

Če vas mučijo kakšni dvomi o pristnosti vaše ljubezenske zveze, te teme ne načenjajte na današnji dan. Pri svojem preverjanju morate biti zelo diplomatski in uporabiti bolj blage načine.

LEV

Vaši potenciali so garancija za zmago na vseh področjih. Posezite tudi po tistem, za kar ste še pred časom menili, da vam ni dosegljivo, kajti uspeh se vam nasmiha.

DEVICA

Še vedno je mogoče, da ste uspešni pri že osvojenem, zato vložite vso energijo v to. Pometite prah in navdihnite novo svežino v vašem razmerju, odlično vam bo šlo.

TEHTNICA

Z močno voljo se boste lotili zadeve, za katero vam je do sedaj zmanjkovalo časa. Pri sebi boste odkrili novo kvaliteto, ki jo boste razvijali tudi v prihodnje.

ŠKORPIJON

S svojim šarmom in privlačnostjo izkoristite priložnost do maksimuma. Že kar danes lahko pričnete delovati drugače, prepustite se in ne analizirajte nobenih detajlov.

STRELEC

Vaša večna želja, da izstopite iz ustaljenih kolesnic, vas bo spremljala tudi v tem dnevu. Poskrbeli boste za živahno in dinamično dogajanje, tudi za srečanje, ki vas ne bo dolgočasilo.

KOZOROG

Nekdo, ki je vaše popolno nasprotje, se bo zelo ogrel za vas. Vi pa boste razmišljali o osebi, ki vam je zelo podobna. Razdvojenost ne boste rešili prav v tem dnevu, zato se o ničemer ne odločajte.

VODNAR

Nekaj boste hoteli izpeljati že kar do popolnosti, kar vas lahko stane veliko živcev. Uberite raje svojo znano staro pot, saj boste z improvizacijo veliko bolj spontani in zanimivi.

RIBI

Ne pometite pod preprogo problema, ki leži med vami in partnerjem. Tako lahko dobi čez čas večje razsežnosti, trenutno pa je še lahko rešljiv. Ukrepajte nemudoma.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.