Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 22. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 22. OKTOBER 2018

OVEN

Pametno boste ukrepali, če boste veliko časa namenjali komunikaciji, saj razvoj delovnih in poslovnih dogodkov ne bo odvisen samo od vas. Nekaj lahko izpeljete v drugo smer.

BIK

Imeli boste občutek, da vaše sposobnosti ne pridejo do polnega izraza. Raje se opirajte na moč argumentov, ne občutkov, veliko bolje bo. Obeta se srečanje s staro simpatijo.

DVOJČKA

Če boste od vseh zahtevali več, kot vam lahko trenutno nudijo, se boste zapletli v zelo neugodno situacijo. Bodite raje tolerantni in racionalni in nikakor ne preveč zahtevni.

RAK

Na obljube o povišanih prihodkih se raje ne zanašajte in ne računajte nanje. Imeli boste priložnost dodatnega zaslužka in vso energijo boste usmerili v to.

LEV

Vaša občutja bodo zelo intenzivna in doživite lahko marsikateri nepozabni trenutek, seveda, vezan na ljubezen. Zanimiva srečanja z zanimivimi ljudmi vam bodo še dolgo ostala v lepem spominu.

DEVICA

Mogoče se bodo vaši izdatki trenutno nekoliko povečali, vendar vam ne bo žal, saj boste tokrat za svoj denar dobili resnično veliko zadovoljstva. Spretno boste krmarili med različnimi interesi.

TEHTNICA

Malenkosti vam bodo vzele veliko časa, vendar vam bo vaš rezultat to poplačal, saj boste zelo zadovoljni z narejenim. Kljub sproščenemu vzdušju si lenarjenja ne boste privoščili.

ŠKORPIJON

Tokrat se ne boste pripravljeni preveč izpostavljati, delovali boste bolj iz ozadja. Takšna vloga vam bo bistveno bolj ustrezala, saj boste nekoliko ležerno razpoloženi.

STRELEC

Veliko stvari se bo motalo po vaši glavi in hoteli boste delati red na prav vseh področjih. Nekaj vam lahko uspe zelo hitro, ostalo pa bo moralo počakati precej časa.

KOZOROG

Mogoče boste imeli občutek, da niste dovolj učinkoviti kljub svoji močni volji po napredku. Ne trudite se na vso silo, raje si privoščite nekaj brezskrbnih uric, saj bo potem lažje ponovno pričeti z delom.

VODNAR

Čutili boste notranje pritiske, da morate delovati za vsako ceno. Lahko, da boste nepredvidljivi in svetuje se vam, da se ne odločate na slepo. Velika škoda ne bi nastala, pa kljub temu nasvet ni odveč.

RIBI

Tokrat so lahko v ospredju partnerjeve potrebe, zato bodo vaši lastni interesi v ozadju. Bodite potrpežljivi in tolerantni, tudi vi ste velikokrat deležni takšnega odziva.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.