Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 23. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA TOREK, 23. OKTOBER 2018

OVEN

Res je, da je prvi vtis zelo važen, vendar ne sklepajte naprej samo na podlagi tega. Neko srečanje vam bo ostalo v prelepem spominu, vendar ne smete hiteti z nadaljnjimi koraki.

BIK

Brez posebnega truda se vam bo vse odvijalo tako, kot ste si zamislili.

Mogoče se bodo vaši kriteriji v ljubezenskem življenju nekoliko dvignili in postanete lahko bolj zahtevni.

DVOJČKA

Spremljala vas bo nervoza kljub temu, da ste poskrbeli za vse. Premalo se zavedate dejstva, da imate močne zaščitnike in prijatelje, ki so vam pripravljeni stati ob strani.

RAK

Ne pretiravajte z napori, ki presegajo vaše lastne sposobnosti. Razmislite o pravih vzrokih svojega početja. Komu se hočete dokazati? Sebi se ne potrebujete, še manj drugim.

LEV

Deležni boste velike pozornosti, kar vam bo všeč, saj bo to pobožalo vašo dušo. Nekaj si boste hoteli olajšati, vendar pazite, da si zaradi tega ne nakopljete dodatnega zapleta.

DEVICA

Ne vztrajajte za vsako ceno v situacijah, v katerih bi bilo bolje popustiti. Odločitve raje preložite na kasneje, ko boste v boljši formi. Ta prihaja zelo kmalu.

TEHTNICA

Mimogrede lahko vzbudite ljubosumna čustva, pa še sami ne boste vedeli zakaj. Sicer tokrat samske Tehtnice ne boste najbolj lahek plen, saj boste zahtevni in na videz nedostopni.

ŠKORPIJON

Oseba, ki ste jo spoznali pred kratkim, lahko pridobiva v tem času na svoji pomembnosti. Kljub temu, da je bilo sprva videti vse drugače, se lahko situacija postavi na glavo.

STRELEC

Vedeli boste kaj hočete in česa ne marate, zato boste nastopili zelo prepričljivo in odločno. Nekaj starih grehov vam sicer še ostaja, vendar se ne boste zaradi njih pretirano obremenjevali.

KOZOROG

Iz vseh prijetnih situacij, ki vam jih prinaša čustveno življenje, boste črpali energijo in se veselili prav vsake malenkosti. Tiste, ki še niste bili na dopustu, bo misel nanj še dodatno spodbujala.

VODNAR

Energije vam sicer zlepa ne bo zmanjkalo, vendar morate delo vseeno razporediti med ostale ljudi, s katerimi sodelujete. V največji možni meri se izogibajte tudi stresnim situacijam.

RIBI

Nekaj še kar traja in traja in počasi izgubljate potrpljenje. Mogoče bi si privoščili drugačen zorni kot gledanja, kar vas bi sprostilo. Resnično vam ni potrebno prevzeti odgovornost prav za vse.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.