Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO, 24. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA SREDO, 24. OKTOBER 2018

OVEN

Ne pustite se zmesti in ne bodite preobčutljivi. Največ pozornosti namenite izboljšanju svojega finančnega stanja, lotite se še kakšnega dodatnega dela.

BIK

V majhnih stvareh in intimnosti boste našli popolno zadovoljstvo. S pomembnejšimi zadevami se ne boste ukvarjali, saj vam trenutno stanje zelo ustreza.

DVOJČKA

Vaša ustvarjalnost bo v porastu in z njeno pomočjo boste zelo uspešni pri svojem delovanju. Na veliko stvari bo potrebno misliti, potrebno je tudi veliko usklajevanja.

RAK

V bistvu vam prav nič ne primanjkuje, vendar boste kljub temu polni nekega nejasnega notranjega nemira. Več počitka in več gibanja v tem času bo pravi recept za vas.

LEV

Do polnega izraza bo prišel vaš izbrani okus, smisel za očarljivost in duhovitost. Nekoga boste popolnoma prevzeli, kar bo seveda ugajalo tudi vam.

DEVICA

Pazite, da ne boste do partnerja preveč hladni in zadržani, saj vam lahko očita celo preračunljivost. Očitek se lahko nanaša tudi na dejstvo, da ste prijazni samo tedaj, ko ga potrebujete.

TEHTNICA

Nekaj vam bo odprlo oči in prenehali se boste obremenjevati. Dovolj bo en sam pogled, en sam nasmeh in vaša energija bo popolnoma drugačna.

ŠKORPIJON

Na vsak način boste hoteli prevladovati. To lahko storite bolj diplomatsko in manj očitno, zato spremenite taktiko. V nasprotnem primeru se vam ne piše dobro.

STRELEC

Obeta se vam obilica novih dogodivščin, kar bo naredilo prihodnje dni zelo zanimive. Nečemu se boste morali celo odpovedati, saj vam čas ne bo dopuščal kaj več.

KOZOROG

Sprejmite dane okoliščine v celoti, saj trenutno kaj več ni mogoče. Vaš pravi trenutek bo nastopil že v kratkem in tedaj boste lahko izživeli tudi svoje sanje.

VODNAR

Občutili boste izredno potrebo po svobodi in neodvisnosti. Vse, kar vas veže, vas bo utesnjevalo. Ni razloga, da si ne bi privoščili vsega po malem, po pameti!

RIBI

Vedno obstajajo alternative, zato ne ostajajte samo pri eni možnosti. S takšnim načinom razmišljanja omejujete sami sebe. Bistvenih ovir v objektivni zunanji situaciji sploh ni.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.