Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 25. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 25. OKTOBER 2018

OVEN

Kljub zelo ugodni priložnosti boste oklevali in imeli cel kup pomislekov. Vzemite si dovolj časa za razmislek, saj bi napačno odločitev kasneje zelo obžalovali in težko popravljali.

BIK

Ključni za uspešno delovanje bodo vaš smisel za prepričljivost pri dogovarjanju, intuicija in diplomacija. Domiselni in zanimivi boste tudi takrat, ko se boste prepustili družabnemu življenju.

DVOJČKA

Z veliko mero optimizma boste funkcionirali v poslovnem delovanju. Odločali se boste tudi za spremembe in novosti pri ureditvi delovnih in zasebnih prostorov.

RAK

Znali boste združevati prijetno s koristnim tudi med prijateljskim druženjem. Včasih se v neobveznem klepetu največ dogovorimo, slišimo najbolj aktualne novice.

LEV

Še vedno vas spremlja zelo ugoden trend nebesnih dogodkov, izkoristite naklonjene zvezde! Na svoje čare in verbalne sposobnosti se lahko zanesete v celoti.

DEVICA

Nekaj vam ne bo dalo miru in veliko boste razmišljali. Ker trenutno še ne izpolnjujete vseh pogojev, se vam svetuje, da manjkajoče nadoknadite v pozno jesenskem času.

TEHTNICA

Svetovali boste tistim, ki bodo za to prosili, od ostalih pa se boste rahlo distancirali. Ugotavljali boste, da vse preveč časa zapravite v razpravah, ki ne vodijo nikamor in tako izgubljate čas.

ŠKORPIJON

Tveganja vas bodo hkrati privlačila in odbijala. Ni se bati, da bi se odločali brez razmisleka in utrpeli kakšno škodo. Dovolj premišljeni in odgovorni boste.

STRELEC

Nekdo bo naredil na vas močan vtis. Morda obstaja v vašem življenju že dolgo časa, ampak nekaj se bo premaknilo in pričeli ga boste gledati drugače.

KOZOROG

Tam, kjer boste merili umske in fizične moči, se lahko nadejate uspeha. Na ljubezenskem področju vas dogodki trenutno ne bodo navduševali, vendar bo kmalu bistveno drugače.

VODNAR

Čutili boste potrebo po zelo aktivnem delovanju, zato ne mirujte. To, da bi se umaknili v osamo, vam še na misel ne pride, prav obratno. Povsod boste dobrodošli.

RIBI

Zaradi prevelike popustljivosti in razumevanja za težave drugih lahko izgubite kar nekaj dragocenega časa. Naj vas ne zanese občutek dolžnosti, da morate pomagati za vsako ceno.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

V petek so predali namenu vodovod po Leskovški planoti

V petek se je z otvoritvijo tudi uradno končala gradnja 15 kilometrov dolgega vodovodnega sistema …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.