Domov / Glasba / Nina Pušlar navdušila v domači dvorani

Nina Pušlar navdušila v domači dvorani

Nina Pušlar, Ambasadorka Občine Ivančna Gorica, je v soboto 27. oktobra, s svojo novo zasedbo pripravila že osmi velik koncert v Ivančni Gorici, kjer je predstavila svoj glasbeni presek v trinajstletnem ustvarjanju. Kot vsako leto je v športno dvorano OŠ Stična privabila posebne goste, tudi tokrat pa ni šlo brez presenečenj, saj je njeni »Ivanki« predstavila nov singel – Za naju. Koncerta sta se udeležila tudi župan Dušan Strnad in podžupan Tomaž Smole.

Nina je na sobotnem dva in pol urnem koncertu predstavila pester repertoar uspešnic. Kot je povedala se zelo rada vrača v Ivančno Gorico, kjer ji koncert pred domačo publiko predstavlja posebno doživetje in eden izmed večjih izzivov. Kot prva se je Nini na odru pridružila njena dobra prijateljica Tinkara Kovač, ki jo je z igranjem na flavto navdušila že v otroštvu. Z njo je odpela vsem dobro znani pesmi Zakaj in Veter z juga.

Na glasbenem odru sta se Nini v nadaljevanju pridružila še avtor številnih glasbenih uspešnic Martin Štibernik in slovenski kantavtor Primorec Rudi Bučar. Poleg zmagovalne skladbe Melodije morja in sonca iz leta 2014 Sem znala jes, so skupaj odpeli še Nini posebno osebno pesem Tvoja kri, ki jo poklanja svoji pokojni mami. Tudi tokrat jo je zapela zelo čustveno.

Nadaljevala je še z nekaterimi super uspešnicami Pozdrav z ljubeznijo, Ta svet ne zna živet in Svet je tvoj, ko je na oder povabila njej zelo dragi domači Stiški kvartet. Že tradicionalno so zapeli pred leti zmagovalno skladbo Slovenske popevke Kdo še verjame.

Nina je osmi koncert v Ivančni Gorici zaokrožila tudi s svojim osebnim jubilejem. Ob koncu jo je s šopkom in čokolado presenetil brat Miha, ki ji je skupaj z občinstvom zapel in voščil za trideset let.

Foto:Gašper Stopar občina Ivančna Gorica

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.