Domov / Uncategorized / Alenka Godec z ‘Akordi v očeh’

Alenka Godec z ‘Akordi v očeh’

Alenka je za svoje jubilejno leto (letos obeležuje 30 let kariere) pripravila še eno pesem v sodelovanju z ekipo, s katero tudi sicer nastopa na letošnjih akustičnih koncertih. Skladbo je zanjo spisal Jani Hace, besedilo pa je tokrat prispeval Rok Vilčnik, s katerim je Alenka že nekaj časa želela sodelovati. Skladbo ‘Akordi v očeh’ so posneli v studiu Marsh, Alenka Godec je pri snemanju sodelovala s sebi ljubo ekipo glasbenikov: Miran Juvan (Rhodes, spremljevalni vokal), Robi Pikl (kitara), David Morgan (bobni, spremljevalni vokal), Igor Matkovič (krilni rog), Jani Hace (bas, orgle, tolkala, spremljevalni vokal), Martin Štibernik (spremljevalni vokal).

Pri Alenkini novi skladbi ‘Akordi v očeh’ so celotne back vokale posneli moški, čisto v zadnjem delu pesmi pa lahko slišite tudi žurerske vibracije ekipe muzikala Mamma mie: »Žurersko vzdušje smo posneli kar pred eno od predstav, mammmamijevci pa svojo vlogo odigrali seveda brezhibno!« o zaključku skladbe pravi Alenka.

Pesem ‘Akordi v očeh’ bo premiero v živo doživela 8.11.2018 na Alenkinem koncertu v Šenčurju pri Kranju, v Domu krajanov.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Ločevanje odpadkov na pokopališčih na Igu

Občina Ig na območju občine upravlja s pokopališčih Ig, Golo, Tomišelj in Kurešček. Odpadke s pokopališč  …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.