Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 5. NOVEMBER 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 5. NOVEMBER 2018

OVEN

Vaši medsebojni odnosi bodo nabiti s posebno energijo. Ker boste na isti valovni dolžini, lahko besede odpadejo, saj bodo pogledi povedali prav vse. Sprostite se in preprosto uživajte.

BIK

Lahko, da vam bo vaša boljša polovica pripisovala lastnosti, ki jih sploh nimate. Če bodo pozitivne narave, vse v redu in prav, nasprotno pa lahko gre tudi za določene lastnosti, ki vas razdvajajo.

DVOJČKA

V primerjavi s preteklim obdobjem vas na čustvenem področju tokrat čaka veliko bolj dinamična situacija, ki vam bo odgovarjala, na trenutke pa vas bo tudi zabavala.

RAK

Če temelji vaša partnerska zveza tudi na prijateljskem odnosu, boste v tem času veliko govorili o načrtih za prihodnost. Upoštevajte, da ima vaš partner nekaj pomislekov, ki jih lahko odkrit pogovor razreši.

LEV

Ko si boste oddahnili in lažje zadihali v partnerskem odnosu, bo kriza nastopila na drugi strani. Bodite tudi vi tolerantni in vrnite z enako mero razumevanja, ki ste ga bili pred kratkim deležni sami.

DEVICA

Ne vzemite vsega preveč osebno. Ker boste preobčutljivi, lahko kakšno nedolžno pripombo razumete kot pravi napad na svojo osebnost. Nič ne bo mišljeno kot kritika osebno vam.

TEHTNICA

Veliko privlačnost lahko občutite do osebe, ki vas pred časom ne bi zanimala niti slučajno. Tokrat je lahko vse drugače, drugačna bo tudi medsebojna komunikacija.

ŠKORPIJON

Določena spoznanja, do katerih ste se prikopali, vas bodo vodila do spremembe v vašem ravnanju. Potrebno se bo odpreti in povedati več o sebi in o svojih občutjih. Poskusite, prijetno boste presenečeni.

STRELEC

Težko se boste kaj dogovorili. Imeli boste občutek, da ste za vse sami in da nihče ne razume dobro vaše osebne situacije. Naučiti se morate obvladovati vaš temperament.

KOZOROG

Še vedno ste v obdobju, ko boste spoznavali nove ljudi. Tokrat lahko spoznate tudi osebo, ki vas bo zelo prevzela in očarala. Priložnosti za osvajanje bodo velike. Tokrat ste lahko celo pasivni.

VODNAR

Nagnjeni boste k kampanjskemu ravnanju. Enkrat boste lahko delali v nedogled, drugič se ne boste mogli spraviti k obveznostim. Potrudite se za večjo usklajenost, da vas ne bo skrbelo za lastne rezultate.

RIBI

Kar se tiče denarja, skušajte ostati razumski. Pričakovati čudeže na tem področju, so čiste fantazije. Ne pozabite, da pride za današnjim dnem jutrišnji, zato varčujte!

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.