Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 6. NOVEMBER 2018

HOROSKOP ZA TOREK, 6. NOVEMBER 2018

OVEN

Tisto, kar se vam je odprlo po eni strani, lahko sedaj predstavlja po drugi nov problem. Videti bo, kot da nikoli niste zadovoljni, vendar to nikakor ni res. Tudi na te okoliščine se boste navadili.

BIK

Ni potrebo, da imate blokade, ko razmišljate o spremenjenih in novih pristopih. Res je, da se za spremembe ne odločate v trenutku, vendar je sedaj že zadnji čas, da jih storite.

DVOJČKA

Situacija vas bo priklenila na sedanjost, zato ne izgubljajte časa z razmišljanjem. Pošteno se boste morali angažirati, da boste delo opravili pravočasno. Potem boste lahko uživali trenutke miru.

RAK

V tem času bodo pomembne tudi majhne stvari. Če malce razmislite, boste ugotovili, da je vse lahko lepo. Romantike vam ne bo primanjkovalo.

LEV

Ne vznemirjajte se, saj ne morete odgovarjati za vse, kar se dogaja. Tokrat bi odgovornost prevzeli po neumnosti, zato se ne izpostavljajte po nepotrebnem. Niste sami za vse odgovorni.

DEVICA

Neka oseba se vam bo odkrila v popolnoma drugačni podobi. Razmišljali boste, kako ste lahko spregledali vse, kar se je dogajalo v zvezi z njo. Vendar bo ta noviteta prijetna.

TEHTNICA

Ko boste menili, da ste se že dogovorili, se bodo okoliščine postavile na glavo. Naj vas to ne spravi v slabo voljo, saj ne bo nič dokončno. Vse možnosti so še vedno na voljo, razmislite o tem.

ŠKORPIJON

Ob misli, da drugi ne odobravajo vaših dejanj in jih še celo kritizirajo, vas bo kar stiskalo. O tem, kar vas muči že nekaj časa, preprosto ne boste mogli biti več tiho. Zadnji čas je, da se pogovorite.

STRELEC

Urejali boste uradno zadevo, ki vam je v preteklosti povzročila kar nekaj neprijetnih trenutkov. Sprva bo videti, da se ne bo nič rešilo vam v prid. Bodite vztrajni, saj bo na koncu zmaga vaša.

KOZOROG

Bodite tokrat pozorni, saj lahko izveste veliko koristnega. Zaključki so lahko zaradi tega precej drugačni od vašega prvotnega stališča. Svoje mnenje boste pripravljeni spremeniti.

VODNAR

Sitnostim kar ne bo videti konca in kraja. Tisto, kar morate storiti ne odlagajte, da bo čim prej za vami. Glede ostalega si vzemite čas in dobro razmislite, če je smiselno, da še vztrajate pri svojem.

RIBI

Ne postavljajte si nerealnih ciljev, ker jih ne boste mogli doseči. Takšne pretirane želje vam prinašajo samo grenkobo in razočaranje. Posezite po tistem, kar vam je na dosegu, pa trenutno ne vidite.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.