Domov / Lokalno / Priznanji Turistične zveze Slovenije za TD Cer Cerovo

Priznanji Turistične zveze Slovenije za TD Cer Cerovo

Na letošnjih dnevih turizma v Portorožu je dve priznanji prejelo Turistično društvo Cer Cerovo. Priznanje za prostovoljca leta 2018 na področju turizma je prejel vedno aktiven in zvest član društva Janez Šerjak. Skrbi za živali, gospodarske objekte in društvene prostore ter ureditev in vzdrževanje učnih poti v gozdu in v logu pod vasjo Cerovo. Odlikuje ga tudi edinstven pristop za delo z mladimi, za katere verjamemo, da »na njih svet stoji«.
Na spletnem glasovanju je učna pot “Po sledeh vodomca” pot osvojila prvo mesto, na zaključni slavnostni prireditvi v Portorožu so  prejeli priznanje Turistične zveze Slovenija za drugo mesto med najboljšimi tematskimi potmi v Sloveniji. Letos so izvedli tudi izobraževanje za vodnike po učni poti v logu pod vasjo Cerovo. Tečaj je opravilo 12 članov Turističnega društva  Cer Cerovo, društva Županova jama in Turističnega društva Tabor – Št. Jurij.
TD Cer Cerovo se v jesenskem času  aktivno pripravlja na prihodnjo pomlad in poletje. Dodatno se izobražujejo na temo:  Vodenje v naravnem okolju po Naravoslovni učni poti Po sledeh vodomca.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.