Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 9. NOVEMBER 2018

HOROSKOP ZA PETEK, 9. NOVEMBER 2018

OVEN
Pomembno je, da se držite dogovorjenih rokov in pravil. To, da bi radi storili nekaj res nenavadnega in presenetljivega, je res dobra ideja, vprašanje pa je, kako bi jo lahko izvedli.

BIK
Pred vami je zelo razgibano obdobje. Čaka vas nekaj prostih trenutkov in čas boste preživljali popolnoma drugače, kot ste to sicer vajeni.
Sprememba, na katero ste čakali, je tik pred vrati.

DVOJČKA
Sprejeli boste odločitev, ki jo boste uresničili v roku nekaj dni. Vendar okoliščine zahtevajo temeljite priprave. Dobro je, da upoštevate raznovrstnost interesov, da česa ne izpustite.

RAK
Nekdo, ki ste ga pred kratkim spoznali, vam bo pripravil presenečenje. Bodite pozitivno usmerjeni, kajti vse je mogoče. Pustite si odprte poti, ne odločajte se po trenutnem vzgibu.

LEV
Na čustvenem področju boste deležni mešanih občutkov. Čutili boste, da je nekaj v zraku in da ste na začetku drugačnega obdobja, v katerem ne bo nič več enako kot prej. Sprememb se lahko veselite.

DEVICA
Uredili boste nekaj, kar vas muči že dlje časa. Zamuda je samo splet okoliščin, zato naj vas ne jezi. Ohranite živce, ne izgubljajte jih zaradi malenkosti. Na prvem mestu naj bo treznost.

TEHTNICA
Po eni strani se bo lepo odprlo, vendar se bodo težave pokazale na drugi strani. Tako boste imeli občutek, da ste ponovno na začetku. To ni res, saj boste uspešni rešili nekaj iz preteklosti.

ŠKORPIJON
Zavestno se potrudite za vzpostavitev ravnovesja. Zdravje vam lahko malce ponagaja, zato si vzemite čas za sprostitev in rekreacijo. Ta čas je kot nalašč za to.

STRELEC
Natančnost vam bo še kako prav prišla, saj ne boste ničesar spregledali. Težavam se boste znali lepo izogniti, bistveno pa je, da tudi za vnaprej ne boste storili nobenega napačnega koraka.

KOZOROG
Čustveno boste zelo odzivni, zato ta pozitivni vpliv zvezd izkoristite sebi v prid. Instinktivno boste naredili vse prav, da bo ostal vaš svet lep. Pazite na prehrano.

VODNAR
Preudarno premislite vsako svojo načrtovano potezo, saj bo vse, sprejeto v tem času, imelo za vas dolgoročne posledice. Vaš občutek, da se vam dogajajo usodne stvari, je popolnoma pravilen.

RIBI
Pričakujete lahko nenadne obiske, ki vas bodo presenetili. Obnašati se morate kar se da sproščeno in nevsiljivo. Nekdo vas bo prosil za pomoč in prav je, da pomagate.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.