Domov / Zabavno / HOROSKOP – NEDELJA, 11. 11. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 11. 11. 2018

OVEN

Več pozornosti boste namenjali svojemu ljubezenskemu življenju, zato se vam na tem področju obeta večja sprememba. Vpliv Lune  lahko povzroča nekoliko težav zaradi sprememb v razpoloženju. Pazite na svoje korake.

BIK

Izkoristite čas in napredujte na finančnem in poslovnem področju, čas je idealen za spremembe, katere v preteklosti niste vnesli v svoje življenje. Vpliv vaše vladarice vam bo omogočal prodorno delovanje.

DVOJČKA

Ugotovili boste, da vam ob misli na nekoga hitreje utripa vaše srce. Ne odločajte se za hitre korake, saj čas zanje še ni ugoden. Vaš vladar v znamenju Strelca vam ponuja odlično priložnost na delovnem področju.

RAK

V sebi nosite veliko potrebo, da razrešite vsa nasprotja, ki so se pojavila v vaši preteklosti. Nemir bo tisti, ki vam lahko jemlje dragoceni čas in energijo, zato lahko veliko delate, naredite pa nič konkretnega.

LEV

Na zasebnem področju se v tem dnevu ne odločajte za večje spremembe, saj se lahko kasneje pokaže, da zadeve stojijo čisto drugače kot je to videti na prvi pogled. Pojavljal se bo nemir in razgrete strasti.

DEVICA

Malce boste živčno obremenjeni, zato delujte v skladu s svojim počutjem. Prepustite se toku življenja in usklajujte nasprotja, ki se vam bodo postavile na pot. Močna energija se bo prebujala in povzročala željo po napredku.

TEHTNICA

Ustavite se za trenutek in vse okoliščine dobro premislite. Vpliv  Venere  bo predvsem vplival na vaše odločitve, ki so povezane s preteklostjo. Včasih se tudi počasi daleč pride, zato se prepustite toku, ki vas nosi.

ŠKORPIJON

Vse strahove, ki se pojavljajo v vaši podzavesti analizirajte in osvobodili se boste nečesa kar vas že dolgo obremenjuje. Čas je, da se osvobodite preteklosti in zaživite na novo, zato boste prisiljeni ukrepati drugače kot do sedaj.

STRELEC

Vaša prilagodljivost bo večja kot sicer, zato se boste odlično znašli v neki nenavadni okoliščini, v kateri se boste znašli. Povsem samostojno boste sprejemali določene odločitve. Zaupajte vase.

KOZOROG

Včasih ostali težko sledijo vašemu tempu, saj vam energije in novih idej nikoli ne zmanjka. Tokrat boste morali biti potrpežljivi in ne kar brezglavo hiteti naokoli. Mimogrede lahko naredite večjo napako.

VODNAR

Potrudite se in na vse glejte s pozitivne strani. V svoje misli vklopite dobre vibracije, saj se vam v nasprotnem primeru obeta nekoliko zmede. Dobili boste nov zagon, nove ideje.

RIBI

Vaša pridnost in vestnost se bo obrestovala, saj boste dobili pohvalo. Vpliv Venere v vodnem   znamenju bo pozitiven na vseh življenjskih področjih, močno bo povečana strast.

 

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA  FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.