Domov / Kultura / Predstava, ki gre NAROBE

Predstava, ki gre NAROBE

Že čez teden dni bo smeh podiral kulise najbolj zabavne predstave v Ljubljani!

Na slovenski oder že kmalu prihaja ena najuspešnejših gledaliških komedij!

Bo Predstava, ki gre narobe, tokrat šla prav?

Smešno za znoret! – The Times

V gledališču se nikoli ne boste imeli bolje! – Forbes

Po vsakem ogledu od smejanja boli trebuh! – The New York Times

Najbolj zabavna predstava, kar jih je videl Broadway! – HuffingtonPost

Predstava, ki gre narobe

Vse to in še več so o svetovno uspešni gledališki komediji zapisali svetovni mediji!

Le še nekaj dni nas loči od slovenske uprizoritve ene najuspešnejših gledaliških komedij, ki je požela svetovno slavo najdaljše predvajane komedije na Broadwayu! Predstava, ki zagotavlja obilico zabave in nepričakovanih komičnih situacij, v Slovenijo prihaja neposredno z odra newyorškega Broadwaya, pred tem pa je do solz nasmejala že londonski West End ter svetovno publiko v več kot 20 državah sveta.

V predstavi se humorno prepletajo komične nepredvidljive situacije propadanja gledališke igre na odru in interakcije s publiko izven odra, zato bo do solz nasmejala prav vse generacije. V dveh urah neprestanega smeha bo občinstvo spremljalo igralsko zasedbo, ki bo trmasto poskušala, ne glede na vse težave, čim bolj točno in resno izpeljati predstavo: kriminalko angleškega sloga, z naslovom »Umor v dvorcu Haversham«. Vse gre namreč narobe – onesvesti se glavna igralka, nekam se izgubi scenarij, z zidu neprestano padajo scenski elementi in igralci se spotikajo ob vse in vsakogar (tudi lastno besedilo). Ob zaporedju sila zabavnih in katastrofanih dogodkov celotno produkcijo spremljajo salve smeha. Vse to dogajanje več kot upraviči sloves te trenutno najzabavnejše in najuspešnejše komedije na svetu.

Na seznamu igralcev predstave svetovnega slovesa najdemo tudi ameriškega zvezdnika Toma Cruisa, čeprav se je do sedaj izkazal za precej nezanesljivega, saj se ni prikazal še na nobeni uprizoritvi, niti na Broadwayju, niti na West Endu. Celotna slovenska igralska zasedba, po zanesljivih informacijah, že pridno vadi, vendar se tudi tokrat muhasti Tom ni prikazal še na nobeni vaji. A scena je postavljena, igralci so pripravljeni in premiera je pred vrati…

Pod režijo slovenske produkcije se je podpisal priznani slovenski režiser, gledališki in filmski igralec ter scenarist Jure Ivanušič. Z vsemi težavami na odru se bo (poleg zvezdniškega Toma) uspešno spopadla odštekana igralska zasedba 8 odličnih slovenskih gledaliških igralcev, ki jih že vsi poznamo z odrskih desk in malih ekranov: Mario Dragojevič, Dominik Vodopivec, Sara Gorše, Matej Zemljič, Robert Korošec, Klara Kastelec, Luka Cimprič in Oskar Kranjc. Avtorji predstave so Henry Lewis, Jonathan Sayer in Henry Shields, ki so poželi velikanski uspeh in za komedijo prejeli tudi več nagrad, med drugimi prestižno nagrado Tony za najboljši scenski dizajn leta 2017 in nagrado Laurence Olivier za najboljšo novo komedijo leta 2015.

Predstava, ki gre narobe bo s svojimi nerodnimi situacijami, razpadajočo scenografijo in noro smešnimi dialogi, do solz nasmejala občinstvo vseh starosti – 22. in 23. novembra v Festivalni dvorani, Ljubljana!

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim: http://www.eventim.si/si/vstopnice/predstava-ki-gre-narobe-ljubljana-festivalna-dvorana-505318/event.html

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.