Domov / Lokalno / Predvolilne predstavitve na Radiu Zeleni val

Predvolilne predstavitve na Radiu Zeleni val

Volilna kampanja pred letošnjimi lokalnimi volitvami se izteka, v petek opolnoči bo začel veljati volilni molk. V nedeljo bodo nekatere občine dobile nove župane, oziroma županje. V tistih, kjer je samo en kandidat je ta že praktično izvoljen, vendar potrebuje vsaj en glas. Istočasno so tudi volitve v občinske in mestne svete ter svete krajevnih in vaških skupnosti.

Danes ob 9ih boste slišali predstavitev edinega kandidata za župana občine Ivančna Gorica Dušana Strnada. Predsednik občinskega odbora SDS Tomaž Smole bo predstavil kandidate in kandidatke za občinski svet. Ob 17ih se bo predstavil kandidat SMC za župana občine Grosuplje Dušan Rus.

Jutri, petek boste ob 8.30 slišali predstavitev kandidata SDS za župana občine Grosuplje dr.Petra Verliča in stranke SDS za občinski svet. Ob 10.30 se bo predstavila kandidatka SLS za županjo občine Velike Lašče  dr.Tatjana Devjak. Ob 11.30 bo svoj program predstavil kandidat za župana občine Škofljica Ivan Jordan, ki ga podpira Andreja Knez in skupina volivcev. Ob 13ih bo z nami še kandidat za župana občine Dobrepolje Janez Pavlin, ki ga podpira Lista Janez Pavlin in  skupina volivcev.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Župan občine Ig na obisku v Avstriji

Na povabilo župana avstrijske občine Hodiše ob jezeru, Karla Dovjaka se je župan Občine Ig …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.