Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – SOBOTA, 24. 11. 2018

HOROSKOP – SOBOTA, 24. 11. 2018

OVEN

Težko lahko pričakujete večje spremembe, če se ne boste pripravljeni pogajati, pa tudi prilagajati. Prvi korak in dobro voljo boste mogli pokazati prav vi, saj ste trenutno v precej podrejenem položaju. Vpliv Marsa, vašega vladarja v Ribi  ovira moč energije.

BIK

Vse vaše zamisli bodo odvisne od tega, s kom se družite. Verjetno se ne boste zavedali, kako velik vpliv imajo v tem času na vas drugi ljudje. Vendar boste znali prevzeti le  dobro, slabemu se boste izognili. Venera v znamenju  Tehtnice bo močneje izrazila vaša čustva.

DVOJČKA

Živahno obdobje se vam obeta. Ker vas zanima ogromno različnih stvari, boste znali vedno ohraniti pozitivno v sebi. Kljub obilici težav in stresov, boste še vedno ohranili pri vsem dober predznak. To vam bo prineslo neke spremembe na vašo pot.

RAK

Iskanje novih pristopov pri navezovanju stiskov z drugimi, vas bo zelo navdihovalo in izboljševalo tudi vaše razpoloženje. Čutili boste, da se spreminjajo globoko ukoreninjeni vzorci in obe tem postajate osvobojeni.

LEV

Tokrat se boste lahko ukvarjali s tistim, kar vam je všeč. Če stvari doživljate zelo intenzivno, se vedno znova in znova porajajo nove. To pa je dinamika življenja, ki vam bo še kako zelo ustrezala. Vaš vladar v ognjenem znamenju  vam daje moč.

DEVICA

Razpoloženje se vam bo spreminjalo hitreje kot bi pričakovali. Sicer pa o tem sploh ne boste razmišljali. Verjetno vas bo na to opozoril kdo od vaših bližnjih. Nič hudega sluteče lahko dregnete v osje gnezdo in pri tem izgubite tla pod nogami.

TEHTNICA

Kar nekaj novih predlogov vam bodo nanizali ljudje, ki imajo močno voljo in vizijo. Vaša vladarica v vašem znamenju  vam bo pomagala, da boste stopili iz mrtve točke in pri tem uspešno prebrodili trenutno krizo.

ŠKORPIJON

Z vsako nalogo se spopadajte korak za korakom. Ko boste opravili z notranjimi strahovi, boste pričeli dobivati tisto pravo samozavest. To pa bo prvi korak na poti do zmage in uspeha. Močan vpliv vašega znamenja bo kot naročen, da dosežete tisto nekaj več.

STRELEC

Majhni problemi  se lahko preobrazijo v velike.. Zaradi tega boste zanemarili celoto in se osredotočili za posamezne detajle. Potruditi se boste morali in z drugačnimi prijemi reševati določene težave, ki se ponavljajo v vašem življenju.

KOZOROG

Polno kontrastov boste doživljali v tem dnevu. Na koncu ne boste več vedeli, ali bi bili zadovoljni ali razočarani. Notranji mir bo tisti, ki vam bo pomenil največ, zato se boste pripravljeni zanj boriti z vsemi sredstvi. Pričakujete lahko spremembe.

VODNAR

Obveznosti vam ne bodo dovoljevale mirnega spanca. No, kljub temu svojega zasebnega življenja ne boste dali v drugi plan. Z dobro organizacijo poskrbite, da bo zadoščeno obema. Vaš vladar v retrogradnem gibanju prinaša trenutek, ki ste ga pustili v preteklosti.

RIBI

Veliko novih doživetij vas čaka. Vaša želja po aktivnem preživljanju prostega časa bo povzročila večjo spremembo, ki bo zelo dobrodošla. Spoznali boste nekaj novih ljudi in se soočali s čisto novimi rečmi. Kakor koli …prav zabavno bo.

 

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA 090 68 65, FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.