Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 29. NOVEMBER 2018

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 29. NOVEMBER 2018

OVEN

Tudi tokrat se vam bo izkazovalo, da je življenje nepredvidljivo. V tem času lahko pričakujete spremembe prav na vseh življenjskih področjih. Kažejo se vam zanimivi, intenzivni dogodki, na katere pa tokrat ne boste imeli neposrednega vpliva.

BIK

Vaše življenje bo še vnaprej nepredvidljivo in zanimivo, obdarjeni boste z mnogimi idejami, katere pa, žal zaradi mnogih okoliščin ne boste uspeli realizirati. Poskrbite za večjo telesno aktivnost, kajti energija se koncentrira v vašem fizičnem telesu.

DVOJČKA

Veliko se boste ukvarjali s težavami drugih ljudi in potiskali svoje na stranski tir. Vpliv planetov vam bo v tem obdobju vsekakor pomagal, da boste razrešili marsikatero konfliktno težavo, ki se nanaša na preteklost.

RAK

Imeli boste priložnost, da popravite napako iz preteklosti. Nemirni boste, zato lahko naredite instinktiven umik. Tokrat lahko probleme rešite le tako, da se z njimi soočite iz oči v oči.

LEV

V sebi boste začutili moč in težave kar naenkrat ne bodo tako velike kot ste jih videli v preteklosti. Posla se boste lotili z novim prijemov, kar bo presenečenje za mnoge v vaši okolici. Čas bo tudi tokrat mimo vas polzel z veliko hitrostjo, upočasnite ga.

DEVICA

Malce težav pri komunikaciji se kaže predvsem zaradi nestrpnosti in povečanega nemira. Vendar se po drugi strani kažejo tudi lepe priložnosti, katere nikakor ne smete zamuditi. Nekdo bo naredil zelo velik vtis na vas.

TEHTNICA

Vaše razpoloženje se bo spreminjalo iz ure v uro, zato lahko pričakujete nekaj težav čustvene narave. Naredite načrte, kako boste najhitreje razrešili večjo težavo,  ki je že bila prisotna v preteklosti.

ŠKORPIJON

Zaskrbljenost se bo umaknila dobri volji, zato boste v tem času dobre volje in pripravljeni, da naredite nove preobrate v svojem življenju. Položaji planetov vas podpirajo na različnih področjih.

STRELEC

Povečala se bo vaša odločnost, zato boste lažje vzpostavili komunikacijo z osebo, ki vam pomeni več kot samo prijateljstvo. Izogibajte se stresnih situacij in ljudi, ki vam jemljejo energijo.

KOZOROG

Vpliv Saturna še vedno deluje zaviralno in predvsem očiščevalno na vaše znamenje. Nujno potrebno je, da naredite dobro analizo vsega kar je pred vami. Osredotočite se bolj skrbno tudi na finančno stanje.

VODNAR

Vplivi planetov bodo pozitivno delovali predvsem na vaše čustveno življenje. Zgodilo se vam bo, da sanjate z odprtimi očmi. Prepustite se tej magični energiji in končno naredite tisto kar bi morali že v preteklosti.

RIBI

Življenje je čudovito boste znova in znova ugotavljali in plavali na oblaku sreče. Presenečenj ne bo konec tudi v naslednjih dneh, zato se boste zabavali in uživali. Vpliv  Venere vam bo vrnil nekoga iz preteklosti.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA  FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA

 

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.