Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 3. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 3. DECEMBER 2018

OVEN

Čutili boste željo po bolj pestrem družabnem življenju. Samote ne boste prenašali, vleklo vas bo ven. Ljudje se vam bodo zdeli zanimivi, čeprav boste sami stali bolj ob strani.

BIK

Ponudba še vedno velja, vi uredite svoje dolžnosti, drugi bodo poskrbeli za plačilo. Delujte premišljeno, drugače lahko povzročite zaplete. Ne poigravajte se s čustvi neke osebe, drago vas lahko stane.

DVOJČKA

Obeta se vam neko napredovanje, vi pa še niste popolnoma pripravljeni za skok naprej. Pričeli boste razmišljati o vseh možnih zapletih. Vsega ne morete rešiti naenkrat, delujte postopno.

RAK

Svoje zdravje ste prav grdo zanemarili. Tudi partner ne bo imel več dolgo potrpljenja z vami, dovolj mu je godrnjanja. Malce se osredotočite, kam vas vodijo poti. Nekatere težave se bodo razblinile.

LEV

Več se ukvarjajte s fizično aktivnostjo, pa boste tudi psihično bolj sproščeni. Napetosti zadnjih dni se vam lahko poznajo na številnih področjih. Uredili boste dve zadevi na en mah, česar boste veseli.

DEVICA

Pred vami je novo poglavje vašega življenja. No, zaplete pa bo namesto vas pisalo življenje, ne vi sami. Imeli boste izostreno intuicijo, čas je, da jo končno pričnete bolj poslušati!

TEHTNICA

Manjše težave lahko pričakujete v komunikaciji z drugimi. Nikakor ne boste mogli najti skupnega jezika, zato ravnajte skrajno previdno. Denarja vam sicer ne bo primanjkovalo, vendar ne zapravljajte.

ŠKORPIJON

Ne kažite tako očitno svoje želje, da želite biti cenjeni in pohvaljeni s strani drugih ljudi. Lahko se celo zgodi, da bodo zaradi tega drugi do vas neiskreni. Trenutno niste najbolj objektivni.

STRELEC

S partnerjem se lahko zaradi različnih pogledov na življenje prepirate. Ne silite vanj s pogovori, pustite mu čim več prostega časa in ne obremenjujte ga z ljubosumnostjo. Pri delu boste imeli svoje ideje.

KOZOROG

Ne jemljite vsega tako resno, kajti določenih stvari kljub svojim prizadevanjem ne boste mogli spremeniti. Nagnjeni boste k podcenjevanju lastnih zmožnosti, lahko se celo smilite sami sebi.

VODNAR

Ne bodite tako odvisni od mnenja drugih ljudi, ni res, da vas vsi opazujejo in ocenjujejo. Imate tudi občutek, da vaš finančni položaj ni dober, vendar temu nikakor ni tako. Le vi ste prezahtevni.

RIBI

Vaš odnos s partnerjem se bo poglobil, čeprav brez težav vseeno ne bo šlo. Prisiljeni boste reševati nek nesporazum. Z diplomacijo lahko rešite veliko. Vaša odpornost bo nižja, uživajte dodatke vitaminov.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.