Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 4. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA TOREK, 4. DECEMBER 2018

OVEN

Kljub temu, da računate na določene zaplete, boste lepo napredovali. Nekomu ste prekrižali načrte, po tihem se jezi na vas, vendar kritike ne boste deležni direktno.

BIK

Imeli boste več možnosti, zagotovo boste izkoristili vsaj eno, tisto najbolj zanimivo. Tisto, kar vam je še pred časom grenilo življenje, postaja preteklost. Spremembe se dogajajo v vaši notranjosti.

DVOJČKA

Ljubezen, čustva in prekomerna romantičnost. Zaradi čustvenih zapletov lahko pričnete celo izgubljati glavo, lahko pa se tudi zgodi, da se boste pričeli počutiti negotovo.

RAK

Finančne težave boste rešili le, če boste dovolj spretni in modri. Vaša samozavest mora biti na višku, le tako boste lahko uresničili svoj podvig. V družbi boste priljubljeni, vabili vas bodo v goste.

LEV

Ljudje vas bodo videli kot človeka, ki se je vedno pripravljen razdajati in pomagati drugim. Vse lepo in prav, vendar nikar ne pozabite nase. Pa tudi na ljubezen ne !

DEVICA

Okolica se bo pozitivno odzvala na vašo igrivo plat narave. Pričakujte novice, ki vas lahko sprva vznemirijo, zato jih vzemite bolj za šalo, kot zares. Nekdo vam ponuja roko sprave, ne zavrnite je.

TEHTNICA

Zavedajte se, da ste v krogu ljudi, ki so lahko do vas tudi neiskreni, zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Zato vam svetujem, da si zavarujete hrbet in temeljito razmislite o naslednjih korakih.

ŠKORPIJON

Čaka vas manjše slavje, ki se ga boste malce neradi udeležili. Spoznali boste zanimivo osebo, kar lahko preraste v prijateljstvo. Manjše težave v partnerstvu lahko rešite z diplomacijo.

STRELEC

Poigravali se boste z mislijo, da bi izginili nekam stran, srce vas bo vleklo v daljavo, razum pa vam bo govoril drugače. Skleniti bo potrebno kompromis in znati uživati v trenutkih, ki vas čakajo.

KOZOROG

Nekdo se bo nevarno približal vašim čustvom. Malce ste zbegani, mogoče vas bo kdo imel za izredno nedostopno osebo, vendar bo to samo videz. V vas zna zagoreti prava strast.

VODNAR

Ogrožena je vaša vitalnost, stres in napetosti slabo vplivajo na vaše zdravje. Privoščite si trenutke samo zase. Čakajo vas nakupi, ki vam lahko ogrejejo srce in vam naredijo pravo veselje.

RIBI

Ne zanašajte se toliko na druge ljudi, sloneti morate izključno na sebi. Uresničijo se vam lahko vaše sanje, zadnji čas je, da se odločite in končno ukrepate.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.