Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO 5.12.18

HOROSKOP ZA SREDO 5.12.18

OVEN

Doma lahko pričakujete odlične odnose. Harmonija vas bo sprostila in počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne. Veliko se boste pogovarjali, dovzetni boste za predloge en drugega.

 

BIK

Pri delu boste zelo disciplinirani, mogoče celo prestrogi do sebe. Sprijaznite se s tem, da ima dan omejeno število ur in da lahko kaj naredite tudi jutri. Dobili boste tudi pohvalo posebne vrste.

 

DVOJČKA

Hrepeneli boste po nečem novem, za vezane bo to težje obdobje. Na partnerja ste navajeni, lahko rečete, da ga imate radi, vendar vam trenutno to nekako ne bo dovolj.

 

RAK

Ne izkoriščajte naklonjenost ljudi, da utrdite svoj lasten položaj. Taka politika bi bila zelo kratkovidna. Delujte bolj premišljeno in na dolgi rok. Z zaletavostjo in naglico ne boste prišli daleč.

 

LEV

V probleme se tokrat ne boste poglabljali, ker se vam dozdeva, da to ni pametno. Škoda, kajti lahko se naberejo in končno se boste morali vseeno z vsem soočiti.

 

DEVICA

Nenadoma boste zelo pedantni, kar lahko vašega partnerja zelo preseneti. Enako boste pričakovali od drugih. Pretirana kritičnost pa bo kmalu izpuhtela in ponovno boste bolj zmerni.

 

TEHTNICA

Nenehno boste v dvomih, če delujete pravilno. Predvsem se bo to nanašalo na vaše delo. S tem boste vznemirjali tudi ljudi, s katerimi sodelujete poslovno. Sicer se vas lahko naveličajo, vendar bodo strpni.

 

ŠKORPIJON

Vse stvari boste obvladovali, imeli jih boste pod kontrolo. Nikar pa si ne dovolite prenagljenih sodb o stvareh in ljudeh, saj se lahko celo sprete. Dovolite partnerju, da tudi on pove svoje stališče.

 

STRELEC

Vajini dvoboji lahko vnesejo brez potrebe v medsebojni odnos napetosti, ki jih vi ne prenašate najbolje. Zaradi ljubega miru se poskušajte umiriti in biti manj zamerljivi.

 

KOZOROG

Zelo boste potrebovali občutek varnosti in partnerju boste morali to pokazati prav na poseben način, da ne boste razumljeni narobe. Iskrenemu pogovoru se ne izplača izmikati, saj bo veliko rešil.

 

VODNAR

V družbo vas ne bo vleklo, zaprli se boste v svoj svet, v katerem se boste počutili prav dobro. Pri delu se boste težje zbrali, saj se vam bo po glavi motalo veliko različnih misli.

 

RIBI

Čas ni primeren za resne pogovore. S partnerjem skušajte najti skupen jezik s skupnimi aktivnostmi, ki vaju oba veselijo. Pripravljeni boste preživeti več časa doma in tudi z njim.

 

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Hiša Kranjske čebele v Višnji Gori

»Hiša Kranjske čebele v Višnji Gori mora postati nacionalni protokolarni projekt«, je ob praznovanju 2. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.