Domov / Glasba / Zaključuje se 19. Mednarodni festival Stična

Zaključuje se 19. Mednarodni festival Stična

Tudi letos so v Kulturnem društvu Stična napeli vse moči, da ponudijo pester festivalski program in upajo, da so nam polepšali vsaj kakšen poznojesenski večer. Pred nami je še zadnji del letošnjega festivala.

 

Če vas mikajo topli kraji, je potopis Kostarika, Pura Vida Costa Rica, kot nalašč za vas. Svoje potovanje bo predstavil Matej Košir, in sicer v četrtek, 6. decembra, ob 20. uri, v stiški kulturni dvorani.
V petek se bodo na stiških odrskih deskah predstavili zamejski Slovenci iz Slovenskega prosvetnega društva – Bilka, iz Bilčovsa na Avstrijskem Koroškem, z gledališko predstavo Mi, evropski mrliči.

Na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji težko metalne glasbe – v Užitkarnici Jama bodo nastopili Metalsteel, naša vodilna heavy metal skupina.

Tudi letos pa se bo pod pokroviteljstvom občine Ivančna Gorica in sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Ivančna Gorica obeležil praznik Ta veseli dan kulture in sicer z akustičnim koncertom skupine Čedahuči, ki bo navdušila z iskrenimi slovenskimi besedili. Dogodek bo potekal v soboto, 8. decembra, ob 19. uri, v Kulturnem domu Stična.

estival bodo zaključili z gosti iz tujine v Užitkarnici Jama, kamor pride srbska rockerska skupina Dram, ki s svojimi nastopi navdušuje na Beograjskih odrih.

Doživite Festival Stična!

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.