Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 7. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA PETEK, 7. DECEMBER 2018

OVEN

Del dneva boste ležerni, del dneva pa silno aktivni. Tako boste zadostili tudi svoji veliki potrebi po gibanju in dinamiki. Znali se boste tudi sprostiti, nasmejati in se poveseliti.

BIK

Nič še ni zamujeno, vzemite se v roke in glejte v prihodnost z velikim optimizmom. Če se zapre ena pot, se odpre druga. Važno je, da potujete z zmerno hitrostjo, zato ne prehitevajte.

DVOJČKA

Odlične možnosti imate, da napredujete. Če vas je strah določenih izgub, se zavedajte, da so tudi te pogoj za vaš napredek. Vsega pač resnično ne morete imeti.

RAK

Vaše misli bodo usmerjene daleč naprej v prihodnost, želeli si boste sodelovanja z določeno osebo. Vse je mogoče, tudi vaše želje so lahko uresničljive, samo delovati morate v tej smeri.

LEV

Kljub temu, da izžarevate samozavest, jo na trenutke sploh ne boste občutili. Gre samo za vaš občutek, okolica tega sploh ne bo opazila, zato temu ne pripisujte posebnega pomena.

DEVICA

Pošteno si priznajte svoja čustva in ne bežite pred resnico. Normalno je, da vas nekatere stvari veselijo in druge žalostijo. Ne dramatizirajte, vzemite stvari takšne, kakršne pač so.

TEHTNICA

Lepi in osrečujoči dnevi vas čakajo v prihodnje. Situacija se bo umirila celo do takšne mere, da boste celo pogrešali stare strese preteklega obdobja. Imeli boste občutek, da vam nekaj manjka.

ŠKORPIJON

Opazili boste, da se marsikaj reši samo od sebe, le pravilen odnos do vsega morate imeti. Iz izkušenj se lahko veliko naučite in odlično napredujete prav na vseh področjih. Energije bo dovolj.

STRELEC

Tokrat bo stopila v ospredje vaša velikodušnost, s katero boste razorožili tiste, ki se vam sicer velikokrat postavljajo po robu. Pričeli boste razmišljati na popolnoma drugačen način.

KOZOROG

Kar nekaj obiskov boste opravili, pri vas doma pa bodo prijatelji trkali na zaklenjena vrata. Nekaj težavic v časovnem dogovarjanju pa ne bo nikogar spravilo iz tira.

VODNAR

Dan je več kot odličen, da uredite čustveno zmedo, v katerih ste se znašli v preteklih dneh. Temeljiti pogovori niso niti potrebni, dovolj je, da si vzamete dovolj časa in ga preživite z najdražjimi.

RIBI

Prav nič ne boste zanemarili, posvetili se boste vsemu in vsem. Vaš dobro izdelan načrt se bo izkazal za zelo učinkovitega, uporabite ga zato tudi še kdaj v prihodnosti.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.