Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 8. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA SOBOTO, 8. DECEMBER 2018

OVEN

Pojavijo se lahko težave s presojanjem, zato dobro premislite vse kar naredite in rečete. V vaši notranjosti se bodo nizale spremembe za spremembo, če boste mirni in zbrani, lahko v tem času dosežete veliko.

BIK

Zasebno življenje morate v teh dneh skrbno ločiti od poslovnega., zato se predajte užitkom prostega dne. Občutili boste nihanje energije, zato delujte preventivno. Veliko pozornost usmerite zdravemu načinu prehranjevanja.

DVOJČKA

Čutili boste, da je vaša energija v porastu, zato boste uspešni pri vsemu česar se boste lotili. Pred vami je veliko obveznosti, zato se dela lotite selektivno. Razpršena energija je lahko zelo moteča.

RAK

V ospredju bodo težave čustvenega značaja, zato bodite previdni v komunikaciji. Svoje boste tokrat lahko dosegli z diplomacijo, tudi intuitivna zaznava bo tista, ki bo dobrodošla.

LEV

Nikar v tem času ne računajte na pomoč drugim. Energije imate dovolj, da realizirate vse projekte, ki ste si jih zastavili. Ne glede na to, da ste zajadrali v težavno obdobje, lahko odidete naprej kot zmagovalec.

DEVICA

Želja, da drugim ugajate bo v tem obdobju velika, vendar lahko zaradi tega izgubljate svojo energijo. Odločali se boste za velik korak, vendar se ob tem počutili nemočne in ranljive.

TEHTNICA

V neki zadevi boste odvisni od mnenja drugih ljudi, kar vas bo navdajalo z nezadovoljstvom. Tudi to obdobje boste dosegli želene rezultate, zato naj bo potrpežljivost vaša vrlina.

ŠKORPIJON

Pred vami je pomembno obdobje, zato bodite previdni, da ne boste preveč tvegali. Uskladiti morate čustven in razumski del svojega življenja. Vaša prodornost bo obrodila velike sadove, pomembno je, da si zaupate.

STRELEC

Zanesti se morate na svoj notranji glas, kateri vas bo usmeril na čisto drugo stran kot sicer. V tem času ne smete obrniti hrbta tistim, ki so vam v preteklosti naredili mnogo dobrega.

KOZOROG

Resnica ima vedno dva obraza, zato se ne oklepajte samo svojih stališč. Sicer pa ni priporočljivo, da se zapletate v prepire, ali celo težave drugih ljudi. Iskali boste rešitev za zapleteno finančno situacijo.

VODNAR

Čaka vas delo, ki vam bo vzelo veliko dragocenega časa. Naučiti se boste morali reči tudi ne, drugače boste s težavami drugih ljudi izredno obremenjeni. Srečali boste osebo, ki vas bo zelo presenetila.

RIBI

Sanjate z odprtimi očmi, spustite se, vendar malce na realna tla, zavedajte se, da si prihodnost gradite sami. Zaplet, ki je pred vami je na pravi pogled nerešljiv, vendar nikar ne obupajte.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN  NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.