Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 09. 12. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 09. 12. 2018

OVEN

Nikar si v tem času ne nakopljite nad glavo dodatne obveznosti, saj še starih niste uspeli dokončati. Pred vami je še nekaj dela, vendar boste kaj kmalu zajadrali v bolj prijetne urice. Čas za oddih je naravnost idealen.

BIK

Ne obremenjujte se s tem, kaj je prav in kaj ne, enostavno delujte po svojem občutku. Veliko pritiskov se bo vršilo na vas, vendar boste kljub utrujenosti vse dobro izpeljali. Popoldanske urice bodo čustveno, romantično doživete.

DVOJČKA

Ne bodite tako strogi do sebe, vzemite si dovolj časa za stvari, ki vas veselijo. V vas se bodo ponovno prebudili lepi in  močni občutki, dobili boste veliko pozitivne energije. Pred vami je kontakt s tujino.

RAK

Najbolj kritično obdobje je za vami, zato ne bi bilo slabo, če bi se sedaj posvetili uresničevanju svojih načrtov s polno paro. Nekdo vas opazuje, od vas je odvisno, kako se boste odzvali.

LEV

Neko povabilo bo zvenelo izredno zapeljivo, vendar bo izrečeno na dvoumen način, ki si ga ne boste znali razložiti. Kljub temu boste za dosego svojega cilja uporabili vsa sredstva, ki vam bodo na voljo.

DEVICA

Malce se ozrite po svoji družbi in ugotovili boste, da ste dobili novega oboževalca. Edino kar se morate paziti je nevoščljivost nekoga v vaši bližini. Tokrat se boste resnično zabavali.

TEHTNICA

Dosegli boste skoraj vse kar si boste zaželeli, ostalo pa bo vprašanje, ali boste nato sploh zadovoljni. V neki zadevi se boste morali odločiti precej na hitro, ne glede na to, da ne boste pripravljeni na spremembe.

ŠKORPIJON

Uspeli boste ohraniti mirno kri tudi v primeru, ko se vam bo zdelo, da vam gre vse narobe. Na ljubezenskem področju se vam bodo zadeve obrnile v pozitivno smer, zato bodite potrpežljivi.

STRELEC

Ne zapirajte vase in ne iščite odgovorov na vprašanja, ki jih ni. Raje se posvetite realnosti in svoji vlogi v njej. Veliko uspehov lahko nanizate v tem času, zato krepko pljunite v roke in nadaljujte z delom tam kjer ste končali.

VODNAR

Končno boste doumeli, kako stojijo stvari v resnici. Žal, ideali, ki jih gojimo v naših predstavah mnogokrat niso to kar je resnica. Naredili boste načrte, kako ravnati vnaprej, uvesti boste morali veliko sprememb.

RIBI

Čustveni boste in polni veselja do življenja. Zaljubljeno boste zrli v ure, ki bodo minevale s presenetljivo naglico. Nikar se ne zapletajte v spor z nekom, ki vam samo zavida srečo.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.