Domov / Uncategorized / HOROSKOP – SOBOTA, 22. 12. 2018

HOROSKOP – SOBOTA, 22. 12. 2018

OVEN

Prav poskočni boste in veseli dneva, ki bo pred vami. Dogodki se bodo odvijali z veliko dinamiko, tako, da včasih ne boste vedeli ne kam in kako. Počutje bo odlično.

BIK

Bivanje Lune v ognjenem znamenju bo za vas odlična pozicija, da boste opravili vse naloge, ki vas čakajo. Ugotavljali boste, da ni nič dokončnega, da ima vse svojo dinamiko in čas.

DVOJČKA

Delali boste eno, čutili pa čisto nekaj drugega, zato lahko s svojimi dejanji sprožite nezadovoljstvo na nasprotni strani. Naredili boste vse, da ne bo dolgočasno.

RAK

Presenečeni boste nad reakcijo okolice zaradi vašega dejanja. Muzali se boste in zabavali ob nenavadnih dogodkih, ki bodo sproženi. Prav posebno se boste veselili večera.

LEV

Preveč dinamike lahko škodi vašemu ugledu, saj včasih brezglavo tekate naokoli. Za podrobnosti nimate časa, zato se vam lahko predvsem v komunikaciji kaj zalomi.

DEVICA

Veselili se boste dni, ki so pred vami in s prav posebnim pričakovanjem zrli naprej. Domišljija bo delovala z vso močjo, zato se nikar ne ustavljajte.

TEHTNICA

Preveč podrobno se zazirate v nepomembne zadeve, zato imate lahko razpršeno energijo. Vaša vladarica bo  v večernih urah v napetem aspektu, zato malce več pazljivosti v ljubezni in financah.

ŠKORPIJON

Opozicija Sonca in Lune bo usodno vplivalo na čustveno razmerje. Veliko boste razmišljali, kaj čutite in katere korake morate narediti, da boste uskladili nasprotja.

STRELEC

Bivanje Lune v ognjenem znamenju bo odlična pozicija za vse kar morate opraviti. Polni boste elana in energije, zato vas nič ne bo moglo ustaviti. V večernih urah boste pred dvema odločitvama.

KOZOROG

Počasi, korak za korakom boste realizirali svoje načrte in bili prav zadovoljni ob rezultatih, ki jih boste puščali za seboj. Pred vami so dnevi, v katerih se bo zgodilo par veliko lepih reči.

VODNAR

Presrečni boste zaradi nedavnih sprememb, ki ste jih tako pogrešali in hrepeneli po njih. Energija se vam bo kot po čudežu obnovila, zato boste prav sreni in zadovoljni.

RIBI

Čustva se bodo ponovno z vso močjo aktivirala v vašem življenju, zato boste plavali na oblaku sreče. Svoje obveznosti boste kljub zasanjanosti odlično opravili.

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Ločevanje odpadkov na pokopališčih na Igu

Občina Ig na območju občine upravlja s pokopališčih Ig, Golo, Tomišelj in Kurešček. Odpadke s pokopališč  …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.