Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – TOREK, 01. 01. 2019

HOROSKOP – TOREK, 01. 01. 2019

OVEN

Nekdo vam bo povzročal težave zaradi samosvojega vedenja. Najbolje bo, da ga povprašate kje je vaše mesto po njegovih merilih. Zagotovo vam ne bo znal odgovoriti.

BIK

Mnogo obveznosti vas čaka, zato boste morali pošteno poprijeti za delo. No, bo pa zato zadovoljstvo ob koncu dne toliko večje. Imeli boste občutek, da brez vas enostavno nič ne gre naprej.

DVOJČKA

V družbi boste kar cveteli. Zamuditi ne smete nobene zabave. Razlogi za odpoved bodo znani samo vam. Dobro veste, da so pravzaprav neumni. Še vedno lahko vse skupaj spremenite.

RAK

Nekdo se bo po dolgem času spomnil na vas. Novic in dogovora o kasnejšem srečanju boste zelo veseli. Svetujem vam, da greste samo naravnost in ne tipično rakovsko potem dva koraka nazaj.

LEV

Zelo boste zaposleni. Zaradi napetosti ali boste vse postorili pravočasno, ali pa lahko izgubljate glavo. Brez potrebe, saj boste uspešni in pravočasni pri vsem, kar boste počeli.

DEVICA

Vse zaostalo boste želeli nadomestiti na mah, zjutraj pa vam lahko ostanejo lepi spomini in velik maček. Previdno torej pri uživanju alkohola. Imeli se boste odlično.

TEHTNICA

Končno boste dobili tisto, za kar si že nekaj časa prizadevate. Novice, ki prihajajo, so zelo ugodne in tudi tega boste veseli. Zdaj je dober čas, da si uresničite še eno veliko željo.

ŠKORPIJON

Občutek imate, da so vam vsi obrnili hrbet. Drugič izražajte svoje želje direktno, drugačne ne boste nič dosegli. Konkurenca je huda, zato se lahko vsaka napaka maščuje.

STRELEC

Čas vas priganja, zato imate občutek nemoči. Mogoče boste nekoga razočarali, ker je računal na vas. Vsem pač ne morete ustreči, to je dejstvo. Ta oseba vam lahko povzroči še kar nekaj težav.

KOZOROG

Partnerstvo je še vedno v krizi. Ne rešujte odnosov sedaj, to lahko popravi samo čas. Energija, ki jo boste vlagali v prihodnje, se mora bistveno razlikovati od tiste v preteklem obdobju.

VODNAR

Nepričakovani opravki vas bodo popolnoma zaposlili. Bodite previdni, saj lahko z neprimernim ravnanjem razočarate osebo, ki jo zelo cenite. Škodo bi težko popravljali.

RIBI

Na prvem mestu bo pri vas želja po veseljačenju. Ne pretiravajte, saj se lahko vaša ljubljena oseba na smrt dolgočasi, odnosi pa se lahko zaostrijo. Nekdo vas bo hotel omrežiti in osvojiti.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.