Domov / Slovenija/Svet / Horoskop – Sreda, 02.01.2019

Horoskop – Sreda, 02.01.2019

OVEN

Skušajte biti bolj dostopni za želje drugih ljudi. Sami sebi delate velike probleme zaradi majhnih stvari. Sprememba se bo zgodila, zato dobro razmislite, kako boste ravnali.

BIK

Ne zapletajte si življenja po nepotrebnem, ker je pot do rešitve zelo enostavna. Resno razmišljate kako bi na lahek način prišli do denarja.  Pretehtajte tako pozitivne kot negativne vidike svoje zamisli.

DVOJČKA

Pregloboko ste segli v žep, vendar se je nakup izplačal. Čas, ki prihaja, je ugoden za pogled v prihodnost  Sedaj je nastopil trenutek, ko imajo vaši načrti podporo vesolja.

RAK

Vsekakor se morate pogovoriti tudi s partnerjem, da vidite, kakšne namene in načrte ima. Pazite, da ne boste preveč zaupljivi s prijateljicami, kajti kasneje bi vam bilo žal.

LEV

Vse bo na vaših ramenih, zato pazite, da zaradi prezaposlenosti na kaj ne pozabite. Porodila se vam bo odlična ideja, dobro razmislite o njej, saj jo lahko še dodelate.

DEVICA

Bodite previdni, saj nekdo prav čaka, da se ujamete v zanko. No, v najslabšem primeru bi tokrat znali tudi iz tega potegniti kar nekaj koristnega zase. Vendar ni potrebe, da si zapletete življenje.

TEHTNICA

Poigravali se boste z mislijo, da bi še kaj spremenili. Dobro pretehtajte ali vam to dopušča vaš položaj. Če ste se finančno že vezali, vam vsekakor ne svetujem tega podviga.

ŠKORPIJON

Razmišljali boste o ustalitvi na enem od življenjskih področij. Negotovosti vam je dovolj in želeli si boste vse pospraviti po predalčkih, tja, kamor kaj spada.

STRELEC

Nekaj vam bo spodbudilo nostalgične spomine, v katere se boste rade volje potopili. Pokličite ljudi, s katerimi ste bili v tesnejših stikih v preteklem obdobju vašega življenja in obnovite stike.

KOZOROG

Težave so razvidne predvsem zaradi čustvenega stanja. Jasno vam je, da se morate bistveno bolj potruditi. Nezadovoljni ste sami s seboj, prav tako so nezadovoljni vaši bližnji.

VODNAR

Ne obremenjujte se z namigom, ki ste ga dobili glede vaše ljubezni. Resnico boste izvedeli po najhitrejši poti od partnerja samega. Poskusite z diplomacijo, ne z napadalnim vedenjem.

RIBI

Ljubezen bo zelo izpostavljena. Ker boste lebdeli na oblakih, lahko mimogrede spregledate druge pomembne namige. Pazite predvsem na osebo, ki se kaže v prijateljski luči, želi pa vam škodovati.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA. CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.