Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 3. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 3. JANUAR 2019

OVEN

Samski se lahko v teh dneh zaljubite do ušes, vezani pa boste v svoja razmerja vnesli poglobljen in svež odnos. Priznajte si svoja čustva in se jih prenehajte sramovati.

BIK

Ogromno časa boste posvetili drugim ljudem, zato vam ga bo zmanjkovalo zase. Sicer pa vam zadnje čase prihaja že v naravo, da se postavljate na zadnje mesto.

DVOJČKA

Kar je, to pač je. Skušajte iz vsega skupaj potegniti najboljše. To vam sploh ne bo težko, saj so obeti več kot odlični. Ne prehitevajte in preženite notranji nemir s čim koristnim.

RAK

Ponudba, ki ste jo dobili, je vsekakor mamljiva. Sprejeli jo boste, vendar boste veliko razmišljali o pogojih. Kljub vaši diplomaciji, se ostali ne bodo v celoti strinjali z vami.

LEV

Nekdo bo prišel nepovabljen in vam prekrižal račune. Opogumite se in ga postavite pred vrata. Počutili se boste veliko bolje. Obdarovanje še ni zaključeno, čeprav ste mogoče to mislili.

DEVICA

Vaša zaloga denarja se bo občutno zmanjšala. Nič hudega, saj znate živeti tudi skromno, če je to potrebno. Nekdo bo zavlačeval z obljubami in to vam bo šlo močno na živce.

TEHTNICA

Mogoče boste postali zaradi svojih načel malce manj priljubljeni, vendar nič za to. Končno je zadnji čas, da se tudi vi postavite zase. Sprva na bo lahko, kasneje pa se bo vzpostavil avtomatizem.

ŠKORPIJON

To, da so vas postavili ob zid, vam vsekakor ne ustreza. Brez skrbi, situacija se bo hitro obrnila na glavo in ponovno boste vi tisti, ki boste diktirali tempo in postavljali pravila.

STRELEC

V družinskem krogu se kažejo manjše težave. Tokrat ne boste imeli velikega vpliva na umiritev odnosov. Poiščite družbo prijateljev, v kateri se boste nasmejali do solz.

KOZOROG

Zaključuje se eno obdobje, prihaja novo, ki se ga lahko veselite. Vaša stališča so jasna kot že dolgo ne. Ne bo se vam težko odločali in ravnati v skladu z novo pridobljenimi pogledi.

VODNAR

Spraševali se boste zakaj se še vedno vsi mrzlično pripravljajo na počitnice. Prilagodite se splošnemu vzdušju, sicer vas bodo imeli zaradi distanciranosti še za čudaka.

RIBI

Najbolje bo, da obveznosti čim prej poravnate, sicer bo zamera. Partner bo terjal od vas konkretne odgovore in bo želel priti na čisto. Ne boste pripravljeni izdati vseh adutov, ki jih skrivate.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.