Domov / Glasba / GAŠPER RIFELJ je izdal novo skladbo in nov videospot ČAKAJ ME

GAŠPER RIFELJ je izdal novo skladbo in nov videospot ČAKAJ ME

Po aktivni pomladi, kjer je slovensko televizijsko občinstvo navduševal v oddaji Zvezde plešejo in priplesal vse do finala, preko jeseni, kjer gledališko občinstvo v vlogi leva navdušuje v pustolovskem muzikalu Madagaskar, Gašper Rifelj tokrat izdaja svoj zimski single, novo pesem z naslovom Čakaj me.

»Čakaj me ni klasična balada, ampak je pesem, ki je enostavno primerna za ta decembrski čas. Prijatelji, toplina, vračanje domov…vse to so občutki, ki so decembra poudarjeni in leto sem želel zaključiti s pesmijo, ki bi opisala vse to. Petru Novljanu je uspel odličen tekst in mislim, da nam je z ekipo ratala zelo lepa pesem, ki upam, da bo všeč tudi poslušalcem,« je Gašper pokomentiral pesem in ustvarjanje.

Na snemanje videa je Gašper povabil svoje soigralce iz zelo uspešnega pustolovskega muzikala, Madagaskar, kjer je trenutno aktiven v glavni vlogi. Pozitivna, nasmejana in vedno energična ekipa Madagaskarja je svoje igralsko delo opravila odlično, simpatična Maša Vajda pa v videu briljira kot Gašperjeva partnerica.

Glasba: Marko Hrvatin/Gašper Rifelj

Besedilo: Peter Novljan

Aranžma: Damjan Pančur; Pancho glasbena produkcija

Produkcija: Pancho glasbena produkcija

Video produkcija + DOP: MaKo studio (www.mako-studio.si)

Kamera: Zoran Abram, Matjaž Kosmač

Režija: Matjaž Kosmač

Igralci, ki so pomagali Gašperju pri nastanku videospota: Maša Vajda, Nejc Simšič, Irena Yebulah Tiran, Leticia Slapnik Yebulah, Jan Bučar, Neža Strenčan, Nina Lazar in Srdjan Milovanović. Za stajling je poskrbel mlad nadobudni oblikovalec David Hojnik (DH fashion), masko in pričesko pa Nina Jordanovski

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Župan občine Ig na obisku v Avstriji

Na povabilo župana avstrijske občine Hodiše ob jezeru, Karla Dovjaka se je župan Občine Ig …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.