Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 4. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 4. JANUAR 2019

OVEN

Čaka vas prijetno presenečenje, zaradi katerega se boste še dolgo počutili naravnost fantastično. Če se boste odločali za kakšno aktivnost, storite to spontano in z ljubeznijo.

BIK

Godilo vam bo spoznanje, da vsi cenijo vaš trud. Zaradi tega se ne jezite zaradi vsake malenkosti in nikar v vsem in v vseh, kar vam prekriža pot, ne iščite samo napak.

DVOJČKA

Počasi boste ugotavljali, da se da lepo živeti tudi brez nenehnih obveznosti. Ampak to morate dokazati predvsem tistim, ki so vam blizu. Vašo pozornost vam bodo povrnili.

RAK

Vaša pozitivna energija bo dala lepe rezultate. V prijetnem družinskem krogu se boste počutili zelo dobro. Čakajo vas tudi obiski, ki jih boste tokrat za spremembo veseli.

LEV

Stvari se obračajo počasi na bolje in na svoje mesto. Težko boste preklopili na to, da tokrat ni potrebno narediti nič posebnega. Obveznosti vas bodo tako ali tako počakale.

DEVICA

Privoščite si mir, odpočijte si in naberite si novih moči za vnaprej. Nekaj časa namenite daljšemu sprehodu ali kakšni drugačni rekreaciji. Podprite odločitev vašega partnerja, hvaležen vam bo.

TEHTNICA

Realnejše razmere bodo kot nalašč, da boste okoliščine opazovali bolj natančno. Mogoče pridete še do kakšnega novega spoznanja. Na enem področju je vse lepo steklo, ni razloga, da ne bi tudi na drugem.

ŠKORPIJON

Občutili boste določene omejitve, ki vam ne bodo všeč. Vendar jih bo potrebno sprejeti in se prilagoditi. Potegnite iz tega dne čim več, kar je možno in se skušajte zabavati in sprostiti.

STRELEC

Občutek odgovornosti vas ne bo spustil iz rok, zato boste zaradi nepotrpežljivosti lahko storili celo kakšno manjšo napako. Ne dovolite si, da vam drugi diktirajo tempo, nadzor nad njim vzpostavite sami.

KOZOROG

Podali se boste v pošten razmislek o stanju čustvenega sveta, v katerem se nahajate. Po eni strani je vse v redu, po drugi pa čutite, da vam stvari uhajajo iz rok. Nekaj bo potrebno narediti.

VODNAR

Okviri, ki vam jih postavljajo drugi, predstavljajo za vas veliko motnjo. Po drugi strani pa vam bodo pomagali, da se boste aktivirali in počutili pripravljene za nove izzive.

RIBI

Postali ste bolj energični, samosvoji, znate se postaviti zase. Zaradi tega se ne čudite, če vam bo kdo dal to točno vedeti v teh prazničnih dneh. Vaša identiteta se bo praktično spreminjala tudi v prihodnje.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.