Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – NEDELJA, 06. 01. 2019

HOROSKOP – NEDELJA, 06. 01. 2019

OVEN

Včasih se vam bo dozdevalo, da se vam majejo tla pod nogami, včasih, da lebdite na oblaku sreče. Vzemite tisto najboljše in uporabite v praksi, da dosežete napredovanje. Malenkosti vas lahko vržejo iz tira, zato naj bo vaš pozitivni pogled na življenje moto naslednjih dni.

BIK

Imeli boste potrebo se ukvarjati z bolj prijetnimi nalogami, vendar vam bo, žal življenje dalo v teh dneh nekaj več preizkušenj. Naj vam bo v oporo vaš neuničljivi duh, ki vas lahko reši še iz tako velikih zagat. V ljubezni se vam bo tokrat nasmehnila sreča.

DVOJČKA

Ponovno boste vzeli vajeti v svoje roke in doživeli preobrat, tako v poslovnem, kot tudi na zasebnem področju. Naredili boste načrte, kako razrešiti preteklo zmešnjavo. Več pozornosti namenjajte stikom z različnimi ljudmi. Potrebovali boste njihovo podporo.

RAK

Z vso energijo in velikim elanom boste počasi, korak za korakom realizirali svoje načrte. Uspeh vam ne more uiti in tokrat se vam bo resnično pokazala priložnost, ki ste jo dolgo čakali. Urejevali boste tudi zadeve, ki so odraz preteklosti.

LEV

Ste pred prelomnico, vendar vam je zastal korak. Hitite počasi bo moto tega dne. Lahko, da naredite kakšno napako, predvsem pa bodite taktni v svojih izjavah. Načrte, ki pa gojite v svojim mislih za prihodnost skrbno čuvajte, kaj kmalu jih boste lahko uresničili.

DEVICA

V tem času so bolj izpostavljeni medsebojni odnosi, zato njim boste namenjali več pozornosti. Vse to se vam bo kaj kmalu zelo obrestovalo. Pred vami je obdobje, v katerem se bo veliko zadev spreminjalo z vso hitrostjo. Ujemite v nizu dogodkov priložnost zase.

TEHTNICA

Kar nekaj odločitve je pred vami, vi pa trenutno ne čutite, da je pravi čas za skok naprej. Merkur v Kozorogu vam bo pomagal, da boste pri svojih odločitvah modri in nepopustljivi. V ljubezni boste naredili odločno potezo, nikar se ne bojte čustev.

ŠKORPIJON

Venera še vedno biva v vašem znamenju, ker je trenutno direktna, vam ponuja priložnost, da napredujete. Morebiti včasih okoliščine ne bodo najlažje, zato morate uporabiti v praksi svoj uporni duh. Dobili boste prijetne namige na ljubezenskem področju. Nikar se ne bojte bližine.

STRELEC

Bivanje Venere v Škorpijonu   bo tudi danes močno vplivalo na vaše razpoloženje. Vesli boste in optimistični, za malenkosti ne boste imeli potrpljenja. Pred vami je krajša pot, ki jo boste zelo uspešno obrnili sebi v dobro.

KOZOROG

 Saturn,  se nahaja v vašem znamenju, zato boste imeli priložnost da tokrat zadeve postaviti na svoje, pravo mesto. Nujno potrebno je, da naredite inventuro, tako v poslu, kot tudi v ljubezni. Čas za nove začetke ni primeren, primeren pa je, da popravljate stare stvari.

VODNAR

Razpoloženje se vam bo umirilo in občutili boste nov naval energije v vaše življenje. Uradne odločitve boste potisnili na stranski tir in se ukvarjali v teh dneh bolj s čustvenimi zadevami. Morebiti je prav, da se samo prepustite toku življenja.

RIBI

Čustva bodo tudi v tem dnevu močno potrkala na vaša vrata, zato lahko zanemarite druga področja. Več miru, več počitka potrebujete, zato si v popoldanskih ali večernih uricah privoščite nekaj za svojo dušo.



HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 ALI  NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA WWW.DOLORES.SI

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.