Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – SOBOTA, 05. 01. 2019

HOROSKOP – SOBOTA, 05. 01. 2019

OVEN

Sonce v znamenju Kozoroga vam daje veliko moč in energijo, ki jo boste uspešno uporabili na vseh področjih. Neko zadevo boste videli iz čisto drugega zornega kota, zato boste kaj kmalu našli rešitev iz trenutne krize. Luna  bo predvsem ugodno vplivala na vaše ljubezensko področje.

BIK

Aspekti planetov bodo povzročali, da bodo vaše misli okretne, sami pa dolgo ne boste zdržali na enem in istem mestu. Izkoristite to energijo za kakšen večji, nov podvig. Uspelo vam bo v prvem zamahu. V večernih urah ne boste tako hitri, saj se boste posvetili ljubezni in čustvom.

DVOJČKA

Zadeve se počasi urejujejo, ne glede na to, da imate trenutno kar nekaj zmešnjav, za katere ste  pa sami odgovorni. Zelo močno so v tem obdobju izpostavljeni medsebojni odnosi, zato boste kar veliko energije vlagali vanje. V popoldanskih uricah vas čaka prijetno presenečenje. Zadovoljni boste.

RAK

Vpliv preteklosti je močneje izpostavljen predvsem na čustvenem področju, vendar se boste danes zaradi vpliva Lune  spretno izognili brskanju po lastni notranjosti. Kljub napornim situacijam, boste že okoli poldneva zadihali bolj sproščeno. Popoldanske urice pa so namenjene sprostitvi in zabavi.

LEV

Ni vse tako kot se vidi na prvi pogled, boste z vso srečo ugotavljali in hiteli v mislih v prihodnje korake, ki jih nameravate narediti. Venera v Škopijonu vam lahko poudari trmo in nepopustljivost, zato se le ozirajte tudi na mnenja ljudi v vaši okolici. V sebi boste čutili hrepenenje po nekom.

DEVICA

Dinamika novega dne vas bo popeljala naprej, novim delovnim zmagam naproti. Nikakor se ne boste znali sprostiti ob neki novi situaciji, zato boste veseli mnenja nekoga, ki bo priskočil na pomoč. Vaš vladar Merkur biva v znamenju Kozoroga in vam prinaša novosti na poslovnem področju.

TEHTNICA

Bivanje Marsa v Ovnu  bo ugodno vplivalo na vsa področja vašega življenja. Veselili se boste majhni zadev in si v mislih nizali načrte za vnaprej.  Prodorni boste in zadovoljni , ne glede na to, da včasih malce odmaknjeni od ostalih. Nekdo vas pogreša.

ŠKORPIJON

Zadeve se bodo počasi umirile, vi sami pa lažje zaživeli in naredili nekaj konkretnih načrtov za vnaprej. Čas je zelo ugoden za nove začetke, ne glede na to, da vas bo Vaš vladar Pluton  včasih omejeval in vam postavljal ovire na pot. Z malce več truda lahko tokrat presežete sami sebe.

STRELEC

Zaradi bivanja Lune  boste razigrani in veseli. Pazite, da ne boste preveč drzni na delovnem področju, saj se vam obeta kar nekaj resnih situacij. Želja po ljubezni in harmoniji v odnosih vas bo pripravila do tega, da boste naredili korak v pravo smer. Kljub strahu pred neuspehom, boste na koncu srečni in zadovoljni. Obrnete lahko nov list v življenju.

KOZOROG

Vaša potreba preseči samega sebe se stopnjuje do te mere, da boste končno nagrajeni. Zadovoljni boste in nič vas ne bo ustavilo na novih poteh. Včasih je potreben samo nasmeh, stisk dlani in topel objem. Vzemite si čas tudi za ta drobna razkošja.

VODNAR

Še vedno ste pod večjimi pritiski, ki vam jih niza življenje drug za drugim. Držite se svojih načrtov, naj vas nihče ne odvrne od njih. Potrpežljivost je v tem obdobju ena in edina rešitev, da dosežete rezultate. Zaradi Lune boste nekoliko bolj nemirni in podvrženi stresu. Poskrbite za sprostitev.

RIBI

Bivanje Lune v zemeljskem  znamenju vas bo naredilo očarljive in obdane s pozitivno energijo. Venera vam predvsem prinaša srečne, dobre okoliščine v ljubezni, pa tudi pri financah ne bo slabo, zato le počasi realizirajte vse načrte, ki ste si jih zamislili v preteklem obdobju.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 ALI  NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA WWW.DOLORES.SI

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.