Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 8. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA TOREK, 8. JANUAR 2019

OVEN

Jutranje urice bodo nekoliko bolj napete, vendar se bo energija kasneje razblinila in posijalo bo sonce. Prav je, da določite prednosti na delovnem področju, drugače se boste ob obveznostih enostavno izgubili. Popoldanske ure bodo mnogo bolj prijazne.

BIK

Pred vami je dan poln dogodkov in dinamike. Vse vam bo šlo dobro od rok, saj imate cilje tokrat zastavljene pravilno. Odločali se boste, kateremu področju v svojem življenju dati prednost, vendar bo usoda poskrbela, da ne boste omahovali Pred vami so prijetne urice.

DVOJČKA

Življenje je polno padcev in vzponov in nenehnega spreminjanj. Kljub temu, da ste zračno znamenje, vam včasih zmanjkuje elana. Obrnili se boste nekomu po pomoč in doživeli kar nekaj prijetnih presenečenj. Življenje vam bo vrnilo kar ste v preteklosti dajali.

RAK

Nekdo vas bo presenetil s potezo, ki je niste pričakovali. Razmislili boste, kako ravnati. Najbolje bo, da še počakate na naslednje dogodke. V privatnem življenju se vam bodo zadeve odvijale s presenetljivo naglico.

LEV

Napori na delovnem področju se vam že lepo obrestujejo, vendar vam svetujemo, da še vedno malce potrpite. Kmalu se bodo naredile spremembe, ki bodo vplivale tudi na vašo prihodnost. Obeti za vas so dobri.

DEVICA

Lažje boste izpeljali zadeve kot ste si to predstavljali, zato se bo vaša samozavest dvignila. Neverjetno boste prilagodljivi in s tem presenečali še sami sebe. Povabilu se nikakor ne boste mogli upreti.

TEHTNICA

Energija se bo ponovno začela prebujati v vas, o zaskrbljenosti in utrujenosti ne bo ne duha in ne sluha. Zanimalo vas bo vse, kar se dogaja v vaši okolici in prav vsaka novica bo prav prišla pri projektu, s katerim se ukvarjate.

ŠKORPIJON

Z vso zavzetostjo se trudite, da dosežete svoje na poslovnem področju. Z nekom boste odlično sodelovanju in vzbujali nasprotovanje pri ostalih. Ni pomemben način, pomembni so rezultati, ki vam pa tokrat ne morejo uiti.

STRELEC

Osvojiti boste želeli nova ozemlja in hkrati odpotovati daleč stran. Nasprotja bodo še toliko večja, v kolikor bodo drugi s pritiski želeli doseči, da ste na enem in istem mestu. Nikar ne silite z glavo skoz zid je najboljši nasvet, ki velja v tem dnevu.

KOZOROG

Vaše govorniške sposobnosti bodo v tem času jasneje izražene, zato pazite, da ne pretiravajte Zelo bi bilo priporočljivo, da znate tudi dobro poslušati. Nekdo vam želi podati pomembne informacije, ki jih lahko koristno uporabite.

VODNAR

Iskali boste čustveno varnost in se pri tem vedli zelo samosvoje, kar lahko partnerja razjezi, ali pa vam lahko zaradi tega postavi kakšno zanko. Z dobro voljo in nasmehom bost tudi tokrat naredili prave čudeže.

RIBI

V samoti se boste počutili odlično, se v mislih mnogokrat podali na še neraziskane poti in uživali v energijah, ki jih doživljate. Aktivni boste v komunikaciji, zato si ne boste dovolili, da vas kaj ovira.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 ALI  NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA WWW.DOLORES.SI

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.