Domov / Slovenija/Svet / TANJA ŽAGAR z novo pesmijo PET DO POLNOČI

TANJA ŽAGAR z novo pesmijo PET DO POLNOČI

Tanjo Žagar smo v času nosečnosti in po rojstvu sinka lahko spremljali na mnogih koncertih in nastopih, a od izdaje njene zadnje pesmi “Baraba”, je minilo že leto in pol.

To je bil za Tanjo prvi večji ustvarjalni premor, ki ji je dal nov zagon in tako zdaj predstavlja svoj novi single z naslovom “Pet do polnoči”. Čeprav je prvotno želela izdati neko drugo pesem iz nabora materiala pripravljenega za novi album, se ji je vse obrnilo na glavo, ko jo je nekega poletnega vecera poklical DJ Dady in ji rekel, da ima zanjo nekaj vročega. Ko ji je zavrtel demo posnetek pesmi  “Pet do polnoči”, je Tanja od navdušenja vzkliknila:”To je moja pesem” in v tistem trenutku spremenila svoj delovni načrt. To je tudi Tanjino prvo sodelovanje s priznanim slovenskim avtorjem Alešem Klinarjem, ki je ustvaril tako glasbo kot besedilo. Gre za ljubezensko pesem, polno strasti, poželenja ter partnerske povezanosti, ki jo zrela ženska še bolj začuti in razume. Spevna melodija z udarnim refrenom se v domiselno izdelanem aranzmaju odlicno zlije z ritmom sambe, ki poslušalce v trenutku zvabi na plesišče.

Premiera videospota pa se je zgodila na Silvestrovo točno “Pet do polnoči”. 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.