Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 10. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 10. JANUAR 2019

OVEN

Kar nekaj napetih aspektov je prisotnih , zato delujte počasi. Naj bodo danes vaše misli usklajene z razumom, moč pa usmerjena v konkretno delo. Nikar se ne pustite, da vas kaj vrže iz tira. Popoldanske urice bodo prijetnejše, zato uživajte in se prepustite čustvom.

BIK

Aspekti Lune bodo pozitivni predvsem v jutranjem in dopoldanskem času, zato izkoristite energijo za kaj konkretnega. Okoli poldneva se energija malce blokira, ne glede na to, da boste nekoliko bolj ležerni, boste zadovoljni sami pri sebi.

DVOJČKA

Dan se bo začel izredno dinamično, ne glede na to, da ne boste ravno razpoloženi za spremembe. Drugi ljudje vas bodo potisnili, da se bodo dogodki odvijali drug za drugim. Na koncu se boste še prav zabavali.

RAK

Vaša vladarica Luna bo kar v dveh dobrih aspektih, zato bodite srečni, ker boste napredovali. To  velja tako na poslovnem, kot na finančnem in seveda ljubezenskem področju. Proti večeru boste  sproščeni in zabavali se boste na nenavaden način.

LEV

Dopoldanske urice bodo minevale v nemirnem  pričakovanju. Občutja boste skrivali v sebi in mislili na točno določeno osebo. Čas je primeren, da naredite večji, usodnejši korak naprej. Nikar po nepotrebnem ne oklevajte.

DEVICA

Kar naenkrat se bosta pojavili dve poti, dve popolnoma različni možnosti. Težko se boste odločali, kako naprej. Prepustite se času in dovolite, da se nekatere zadeve postavijo na svoje, pravo mesto. Šele takrat se lahko odločite.

TEHTNICA

 Mars v ognjenem  znamenju ugodno vpliva na vse zaplete, ne glede na to, da jih v teh dneh povzročate kar vi sami. Včasih bi najraje skočili iz svoje kože in poleteli med zvezde. V ljubezni vas čaka prijetno presenečenje.

ŠKORPIJON

Nekdo bo nežno potrkal na vaše srce, ki bo začelo močneje biti in preglasilo vaše sprenevedanje in bojazen, da se vse spremeni. Prepustite se tokrat toku energije in nikar se ne ustavljajte ob nepomembnih malenkostih.

STRELEC

Ideje, ki se rojevajo v vašim mislih bodo vse glasnejše in močnejše, zato je čas, da jih počasi razvrstite in določite prioriteto. Na poslovnem področju vas čaka sicer veliko obremenitev, vendar boste zelo prodorni in uspešni.

KOZOROG

Pripravljate se na pomembno srečanje, ki bo obrodilo obilo sadov. Bolje boste delovali, če boste poslušali in preučevali, kašne so vaše najboljše priložnosti. Popazite v teh dneh na zdravje.

VODNAR

V veliko veselje vam bo, da boste nekoga osrečili, ne glede na to, da vam bo to vzelo kar nekaj časa. Obveznosti in nekoliko napetosti bodo v jutranjem in dopoldanskem času večje, vendar bodo popoldanske urice prijetne.

RIBI

Originalne zamisli n ideje bodo nekoga tako očarale, da vas bo neprestano vabil k sodelovanju. Nikar se ne ustrašite dogodkov, ki sledijo, Jupiter, planet sreče vam prinaša priložnosti, zato jih opazite in zgrabite z obema rokama.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 ALI  NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA WWW.DOLORES.SI

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.