Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 11. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 11. JANUAR 2019

OVEN

Mars v vašem znamenju  vam prinaša potrebo po materialni in finančni varnosti. Nekaj zadev boste morali spreminjati, da dosežete napredek. Nikar se v tem času ne ozirajte nazaj, ampak se prepustite novim ciljem. Sposobni ste narediti napredek.

BIK

Življenje se vam bo ponovno priljubilo, zato boste kot magnet vlekla nase ljudi. Družba in prijetna komunikacija vas bo pripeljala do pomembne odločitve. Priložnosti za kaj novega bo več kot dovolj.

DVOJČKA

Bodite v teh dneh pravi pripadnik svojega znamenja in postanite bolj prilagodljivi. V danih okoliščinah bo to najboljša poteza, ki jo lahko naredite. Na ljubezenskem področju se vam lahko obeta čisto nov začetek.

RAK

Ob sreči, ki jo doživljate v svojih globinah duše, se boste le nasmihali. Nikar ne dovolite, da vam drugi kalijo dobre občutke. Preteklost bo ponovno igrala pomembno vlogo pri vaših odločitvah. Vendarle le naredite selekcijo uporabnega in neuporabnega.

LEV

Prihaja obdobje, v katerem se boste odločali o pomembnejših zadevah. Nove priložnosti se bodo sicer nizale druga za drugo, vendarle bo samo ena prava od njih. Zadovoljni boste zaradi izjave nekoga, ki vam pomeni več kot ostali.

DEVICA

Zapleti se bodo povečali, vi sami pa izgubil orientacijo, kaj in kako. Obdobje naslednjega meseca vam bo prineslo vse odgovore in razblinilo nejasnosti, ki se dogajajo v vas samih in okoliščinah, ki jih doživljate.

TEHTNICA

 Zelo dobro boste premislili nastalo situacijo in skrivali glavnega aduta v svojem rokavu. Prav je, da ne pokažete vseh svojih kart, kajti ob dogodkih vam bo marsikaj jasno, komu zaupati in komu ne.

ŠKORPIJON

Tokrat boste zelo prijazni in komunikativni. Presegli boste sami sebe in poželi veliko odobravanja v okolici. Pohvala vam bo v tem obdobju veliko pomenila. Na poslovnem področju pustite, da zadeve tečejo po svojih poteh.

STRELEC

Zavzeli boste malce kritičen odnos do sebe v zadevi, ki se vas dotika. To je lepa odlika, vendar vam kljub temu ni potrebno pretiravati. Dosegli ste že veliko, še malce potrpljenja in zelo boste zadovoljni z rezultati.

KOZOROG

 Zaradi vpliva Saturna lahko naprej stopite le tako, da očistite težave, ki se nanašajo na preteklo obdobje. Sposobni boste skoncentrirati energijo in se lotiti zadev, ki so odprte. Popazite na občutljiv živčni sistem.

VODNAR

Zadovoljni boste v ljubezenskem odnosu in skušali obdržati stanje kakršno je. Kljub sreči je potrebno dobro premisliti, kako zadeve stojijo v resnici. Moč vaše presoje je včasih lahko zelo zamegljena.

RIBI

Prav bi bilo, da se poglobite v zadevo, ki je sporna že nekaj časa. Predvsem bodite taktni v medsebojnih razmerji, da po nepotrebnem ne pride do spora. V ljubezni se vam zvezde nasmihajo.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 ALI  NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA WWW.DOLORES.SI

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.