Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – SOBOTA, 12. 01. 2018

HOROSKOP – SOBOTA, 12. 01. 2018

OVEN

Potrebno bo potegniti bolj ostro črto med zasebnim in službenim življenjem. Vezani se morate bolj posvetiti družini, samski pa poiščite družbo v novem krogu ljudi.

BIK

Pazite, da čustveno ne izbruhnete, saj se vam negativna energija kopiči že predolgo. Bolje je, da se je znebite pri kakšni rekreaciji. Tudi vaše telo bi vam bilo hvaležno, če bi se razmigali.

DVOJČKA

Veliko stvari je pod vprašajem. Bodite preudarni, da česa ne zamudite. Svoj nivo koncentracije morate zavestno dvigniti, saj vam bodo misli uhajale na vse konce in kraje.

RAK

Stvari se bodo odvijale še kar po načrtih, malce bo potrebno stisniti zobe, pa bo šlo. Ne obetajo se nikakršne negativne posledice, to že morate sami vedeti.

LEV

Strogo se boste odločili, da boste dali v pozabo vse, kar vas obremenjuje. Prav je, da pred tem razčistite s svojimi občutki slabe vesti. Zakaj bi jih pravzaprav sploh imeli ?

DEVICA

Partner vas bo prijetno presenetil, doma bo prav veselo vzdušje Skušajte se sprostiti tudi vi. Vsega pač ne morete narediti, zato si ne očitajte in ne imejte slabega občutka krivde.

TEHTNICA

Zmanjkalo vam bo časa, da postorite vse, kar ste se namenili. Malo upočasnite svoj tempo in se posvetite tudi svojim dragim, čas je primeren za to. Pošteno si priznajte svoje želje.

ŠKORPIJON

Z doseženim boste zadovoljni in z novo pridobljenim zaupanjem in samozavestjo boste s polno paro nadaljevali pričeto. Vaše počutje in razpoloženje bo prav tako dobro.

STRELEC

V bodoče se potrudite, da bo vaša motivacija temeljila na pozitivnem predznaku in da ne bo izhajala iz vašega trenutno kroničnega nezadovoljstva. Kritike ne boste pripravljeni upoštevati.

KOZOROG

Trmasto boste trdili, da je šlo za nesporazum. S pretiranim vztrajanjem pri svojem lahko celotno situacijo še poslabšate. Bolje bi bilo ubrati drugačen način pristopa.

VODNAR

Vaše silne vneme ne bo nič zmanjšalo, ves dan boste zelo aktivni. Po drugi strani pa boste na ta način premagovali svoj velik notranji nemir. Kljub temu boste naredili zelo veliko koristnega.

RIBI

Jejte toliko kolikor hrane pač potrebuje vaše telo, ne pa zaradi nervoze. Ujčkanje s hrano lahko ima kaj hitro zelo negativne posledice, ki se bodo videle na vaši postavi.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA. CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.