Domov / Lokalno / Otroška ambulanta v zdravstveni postaji Videm

Otroška ambulanta v zdravstveni postaji Videm

V petek 18. januarja bo ponovno začela z rednim delom otroška ambulanta v zdravstveni postaji Videm v občini Dobrepolje. Zaenkrat bo odprta  ob petkih dopoldne, jeseni pa, če bo to potrebno tudi ob torkih. V ambulanti Videm bo delala Štefka Zaviršek, dr. med. Izvajali bodo preventivne in kurativne preglede otrok in šolarjev.  Otroci dobijo v šoli en teden pred pregledom pisno obvestilo z obrazcem za soglasje staršev. Otroke na pregled spremljajo učitelji. Otroci, ki nimajo izbranega osebnega zdravnika v ZD Grosuplje bodo prav tako pregledani, starši pa bodo morali posredovati zdravstveni karton ali izpis pomembnih podatkov o boleznih in zdravljenju, ki ga dobijo pri osebnem zdravniku otroka.

Preventivne preglede predšolskih otrok bodo izvajali v ambulanti Videm za otroke, ki imajo katerokoli izbrano zdravnico v ZD Grosuplje, če bodo starši to želelil. Za preventivne preglede tri in petletnih otrok bodo starše obvestili po pošti, mlajše pa bo potrebno naročiti v otroškem dispanzerju v Grosupljem. Kurativne preglede vseh otrok lahko starši opravijo  ob petkih v ambulanti Videm, ostale dneve pa v ZD Grosuplje pri otrokovi izbrani zdravnici.  Vse potrebne informacije lahko dobite v otroškem dispanzerju Grosuplje na tel. 01 7818400, na spletni strani ZD Grosuplje, po e-pošti na naslovu otr.amb.zavirsek@zd-grosuplje.si ali osebno.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.