Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – TOREK, 15. 01. 2019

HOROSKOP – TOREK, 15. 01. 2019

OVEN

Na delovnem področju kaže izredno pozitivno. Naredili boste dober vtis s svojo pridnostjo in delavnostjo. To vam bo dalo novega poleta in nove volje. Še pred koncem meseca boste uresničili svoj načrt.

BIK

Na čustvenem področju se lahko zapletete v težave zaradi prevelike trme. Sicer ne boste mislili nič slabega, vendar lahko partnerja zelo prizadenete. Skušajte upoštevati tudi njegovo stališče.

DVOJČKA

Jezik vam bo tekel kot namazan in moč vašega prepričevanja bo zelo velika. Brez napora boste dosegli vse, kar si boste zamislili. Bodite pošteni v svojih namerah in tega ne izkoriščajte.

RAK

Vzpostavili boste zelo intimno vzdušje, kar bo odlična podlaga za zasebni pogovor, na katerega se že nekaj časa pripravljate. V prihodnje bodite bolj prepričani vase in opustite predpriprave.

LEV

Tudi danes ne boste mirovali, kajti čas vas preganja, obveznosti pa so se pričele kopičiti, da jim ni videti ne konca ne kraja. Potrudite se za večjo stopnjo koncentracije, da boste v krajšem času naredili več.

DEVICA

Za dežjem vedno posije sonce, zato se ne obremenjujte, saj se bo situacija ponovno obrnila vam v prid. Med tem časom pa počnite kaj drugega, kaj takšnega kar vas veseli.

TEHTNICA

V preteklih dneh ste naredili veliko. Kljub temu vam današnja inventura še vedno ne bo všeč, saj boste ugotavljali, kaj vse vam je še ostalo odprto. Pametno je, da malce počakate.

ŠKORPIJON

Z določenimi situacijami se še vedno niste pripravljeni soočiti, saj čutite, da nimate dovolj živcev in moči. Ni treba, da se priganjate in si povzročate še večji stres. Pustite času čas.

STRELEC

Zanimanje za neobičajno se vam je prebudilo že pred časom, sedaj pa dobiva še večje razsežnosti. Pri razvoju svoje univerzalne duhovnosti boste naredili velik korak naprej.

KOZOROG

Ugotavljali boste, da je bistvo v dajanju in ne sprejemanju. Zaradi tega sprejmite v svoj osebni besednjak nekatere nove besede, ki jih lahko redno uporabljate v prihodnje.

VODNAR

Bolj se potrudite za svoje boljše fizično počutje. Čutili boste večji upad energije, po drugi strani pa vam narašča mentalna energija. To bo pripomoglo k temu, da boste razmišljali o marsičemu.

RIBI

Situacija, v katero ste se zapletli, bo zahtevala od vas, da jo rešujete brez pomoči drugih ljudi. Če tega nasveta ne boste upoštevali, lahko pričakujete še dodatne zaplete.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.