Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – SREDA, 16. 01. 2019

HOROSKOP – SREDA, 16. 01. 2019

OVEN

Pazite, vleklo vas bo na dva konca. Obe možnosti se seveda ne bo dalo izkoristiti prav danes, zato si vzemite čas in pretehtajte, kaj bi bilo bolje. Skušajte upoštevati tudi mnenje družinskih članov.

BIK

Oseba, ki jo imate namen prositi za pomoč, vas ne bo odbila, ampak vam bo na razpolago, še pomagala vam bo. Vendar boste morali povedati bistveno več, kot ste imeli prvotno namen.

DVOJČKA

Razpolagali boste s tisto magično energijo in šarmom, kateri se ne more nihče upreti. Tega bi se morali bolj zavedati. Nastopite bolj odločno in samozavestno, presenečeni boste nad odzivom.

RAK

Dosti boste dali na mnenje drugih ljudi. Lahko se celo zgodi, da boste kar odvisni od njega. Videti boste bolj mirni, delovali boste tudi iz ozadja. Potrpite, rezultati se ne morejo pokazati takoj.

LEV

Če menite, da vas omejuje partner, se motite. Samo vi ste tisti, ki si ustvarja težave z lastnim razmišljanjem. Če se boste malce poglobili, boste ugotovili, da je temu res tako.

DEVICA

V preteklem obdobju ste imeli večje naložbe, zato nima smisla, da se pritožujete nad pomanjkanjem denarja. Da bi načeli rezerve in svoj črni fond pa seveda niti pomisliti ne boste hoteli.

TEHTNICA

Finančne zadeve boste reševali s spretnostjo, ki vam bo dala pogum tudi za vnaprej. Vaša samozavest mora biti na višku če želite, da vam uspe uresničiti veliki podvig. Priljubljenost vam narašča.

ŠKORPIJON

Zaradi čustvenih zapletov lahko pričnete izgubljati glavo, zato se varujte nepremišljenosti. V družbi boste pripravljeni marsikaj potrpeti, vendar si ne delajte iluzij, da vam bodo pomagali drugi.

STRELEC

Oseba, zaradi katere ne morete spati, vas bo presenetila in prenehali se boste smiliti sami sebi in se počutiti od sveta zapuščene. Ni res, da so vsi drugačni, sprememba se dogaja v vaši notranjosti.

KOZOROG

Tisto, kar vam greni življenje in razpoloženje, ne bo izginilo čez noč. Vaša sposobnost pravilne presoje bo nekoliko nižja, zato ne ukrepajte in ne sprejemajte dokončnih odločitev.

VODNAR

Prav je, da se spustite na trdna tla in pričnete delovati konkretno. Vsi so že pred vami, vi pa brez potrebe ostajate tam nekje zadaj. Mogoče boste v družbi delovali malce izgubljeno, vendar nič za to.

RIBI

Za resne pogovore ne boste razpoloženi. Lahko, da boste zaradi tega celo deležni očitka, da ste sebični in zaverovani vase. Vaš čut za pravičnost bo tokrat pod velikim vprašajem.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.