Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 17. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 17. JANUAR 2019

OVEN

Preteklost vas ne sme ovirati v nobenem smislu. Težave, ki se vlečejo skozi čas, pustite za seboj. Vaša energija in pozornost morata biti usmerjeni na jutrišnji dan.

BIK

Vse je v vaših rokah in sami ste svoje sreče kovač. Potrudite se, sedaj ste v obdobju, ko lahko dosežete ogromno. Spoznanje, da so medsebojni odnosi najlepši če so spontani, se vam bo tokrat potrdilo.

DVOJČKA

Zapletom ne bo videti ne konca ne kraja. Ko boste menili, da ste uredili enega, se bo pokazal drug, še bolj pereč. Vendar vas to ne bo spravljalo ob živce, na koncu se boste že zabavali.

RAK

Nima smisla, da si krčevito prizadevate za napredek, saj napredujete ves čas. Mogoče res malce bolj počasi kot bi to želeli, vendar toliko bolj zanesljivo. Kar tako naprej !

LEV

Uspeli boste ohraniti mirno kri tudi v primerih, ki vas bi sicer drugače vrgli iz tira, zaradi česar boste nase ponosni. Vezani boste našli odličen skupen jezik s partnerjem, samski pa dobro družbo.

DEVICA

Na poslovnem področju ste v zadnjih dnevih naravnost zablesteli in doživeli uspeh. Vaša dobra volja in pozitivna naravnanost se bo prenesla tudi na druga življenjska področja.

TEHTNICA

Danes boste na nek poseben način odvisni od drugih ljudi, kar vam ne bo najbolj po volji. Moči, da to preprečite, ne boste imeli, tudi okoliščine bodo govorile v prid temu.

ŠKORPIJON

Za zamudo na denarnem področju lahko iščete krivdo samo pri sebi. Sprejeti boste morali stanje, kakršno pač je. Ne vztrajajte trmasto pri načrtu, ki nima zadostnega finančnega kritja. Prestavite ga na kasneje.

STRELEC

Na denarnem področju bodite bolj skromni, nikakor pa ni potrebno, da imate občutek, da vam preti izguba. Ne bodite preveč posesivni do partnerja, še manj pa prepirljivi.

KOZOROG

Več strpnosti boste morali zavestno gojiti na čustvenem področju. Tudi partner se lahko obrne proti vam, če ga boste še naprej zasipavali z očitki in dvomi. Bodite mu predvsem prijatelj in zaupnik.

VODNAR

Opravili boste tisto, za kar vam je v preteklih dneh zmanjkalo časa. Strpnost, še posebej pa prijaznost, se vam bosta lepo obrestovali, zato se vam obeta prijeten dan.

RIBI

Vaš načrt je dober, vendar ste za enkrat samo pri teoriji, ki jo je potrebno spraviti tudi v prakso. Za to potrebujete kar nekaj izpolnjenih pogojev. Delujte postopno in zelo potrpežljivo.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.